!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.data-privacy-src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '228537580909293'); fbq('track', 'PageView');
Loading...
Senior2019-08-23T23:44:39+02:00

Økt livskvalitet som senior

Hos oss trener vi ikke for å bli yngre, men for å bli eldre

Noen vil trene for å vedlikeholde formen, andre for å forbedre den. For de fleste handler det om økt livskvalitet.

Bli en av de mange glade seniorene på Fønix. Vi har egne Seniortimer som er tilrettelagt slik at alle kan være med. Timene inneholder både styrke, kondisjon og balanse. Minst like viktig, er det sosiale med kaffekoppen og skravlingen etter treningsøkten.

2019-08-30T13:16:53+02:00

Nitimen

Nitimen En tredelt time med kondisjonstrening til gla'musikk, styrketrening med fokus på stabiliseringsøvelser og bevegelighetstrening. Timen avsluttes med [...]

Det viktigste du kan gjøre for helsa er å vedlikeholde den.

Det er hovedsakelig gjennom stryketrening man kan forebygge beinskjørhet, en av viktigste årsaker til brudd blandt seniorer.

Seniorer som trener jevnlig opplever høyere livskvalitet enn de som ikke trener.

Trenger du hjelp?

Da anbefaler vi en Personlig Trener!

Det å trene helt på egen hånd kan være en utfordring for mange. En personlig trener kan hjelpe deg med alt fra tips og inspirasjon til oppfølging over tid.

Gå til toppen