!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.data-privacy-src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '228537580909293'); fbq('track', 'PageView');
Ronny Skjøstad Bolneset2021-06-14T08:50:20+02:00

PERSONLIG TRENER – level 3

RONNY

S. BOLNESET

Utdannelse:

Ronny er utdannet fysioterapeut ved UC Lillebælt i Danmark, samt utdannet servicelektroniker med fordypning i IT. Og har lang erfaring med styrketrening og idrett.

Kurs:

Dry Needling kurs gjennom Alfa Care.
Kettlebellskurs gjennom AFPT.

Om Ronny:

Født: 08.11.81 i Kongsvinger, oppvokst på Eidskog.

Ronny er Personlig Trener og fysioterapeut ved Fønix Brumunddal. På fritiden går tiden med til trening, filosofi, friluftsliv. Han har også ansvar for senterets tilbud av fysioterapi og massasje. I tillegg er han en svært dyktig personlig trener, treningsveileder og instruktør. En utadvendt, inkluderende og tålmodig fyr som også er krevende i den forstand at resultater kun oppnås ved god innsats.

”Det er meget sjelden at ting er så galt at det ikke kan bli verre!” og» suffer now and live the rest of your life as a champion»

Gå til toppen