!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.data-privacy-src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '228537580909293'); fbq('track', 'PageView');
Kristine Storrø2020-11-16T16:12:31+01:00

PERSONLIG TRENER – level 2

KRISTINE

STORRØ

Utdannet:

Studert treningsveiledning og personlig trener ved Norges idrettshøgskole. Hun er også utdannet førskolelærer ved Hamar lærerhøgskole, videreutdanning i 6 – 9 årspedagogikk.

Kurs:

Spinning, gravid-barsel, Les Mills (BodyJam, BodyPump), Zumba, Corebar.

Om Kristine:

Kristine er førdt 09.12.1977

Kristine er gruppetreningsansvarlig, Personlig Trener og instruktør ved Fønix Brumunddal. Hun er tidligere toppidrettsutøver i OL idretten Taekwondo og ca. 10 år på det norske landslaget. 6 NM gull og bonsjemedalje i EM i Riga 2005 er beste mesterskapsmeritter. Deltok i OL kvalifisering for Norge til OL 2004. Instruktør i Brumunddal Taekwondo Klubb. På fritiden går mye av tiden til familie, venner og trening. Lille, blide Kristine finner du i resepsjonen, som personlig trener, veileder og på sitt kontor hvor hun har kontroll på sine oppgaver. Ikke minst er hun også en svært dyktig og allsidig instruktør på spinning og i sal, bl.a. på BodyJam, zumba, corebar og ulike kondisjons- og styrketimer. Selv om hun ikke rekker så langt over bakken er hun likevel ikke vanskelig å legge merke til med sine imponerende ”moves” og øvelser. Det er umulig ikke å la seg rive med på Kristines timer, og hun sørger alltid for at alle føler seg velkommen og godt ivaretatt.

Må´n så må´n!

Gå til toppen