!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.data-privacy-src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '228537580909293'); fbq('track', 'PageView');
Anna Elísabet Hrólfsdóttir2023-08-04T22:35:31+02:00

PERSONLIG TRENER – level 3

ANNA ELÍSABET

HRÓLFSDÓTTIR

Utdannelse:

Bachelor i fysioterapi, Høgskolen i Oslo
Bachelor i trening, helse og prestasjon, Norges Idrettshøgskole
Personlig trener, Norges Idrettshøgskole

Kurs & interesser:

Trening fra A til Å, AFPT. Trening og graviditet, AFPT. Redcord/slyngetrening. Sykkelinstruktør, NIH. Trenerkurs friidrett.

Om meg som PT:

Jeg er født og oppvokst på Island hvor jeg har en allsidig idrettsbakgrunn fra friidrett, svømming og fotball. De siste årene har jeg fokusert mest på styrketrening og løping. Jeg løp Berlin Maraton i 2016, og har 12 års erfaring som Personlig Trener. Som PT er jeg opptatt av at treningen skal være variert, morsom og utfordrende, men først og fremst gi mestringsfølelse og resultater. Jeg vil, sammen med deg, utarbeide gode målsettinger og lage en plan som er tilpasset deg og din hverdag, uansett alder og treningsbakgrunn. I tillegg til å motivere og hjelpe deg gjennom treningsøktene, kan jeg som utdannet fysioterapeut tilpasse treningen ved behov.
«Mestring og fremgang kan være det som skal til for at du skal oppleve Ekte Treningsglede»

Gå til toppen