!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.data-privacy-src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '228537580909293'); fbq('track', 'PageView');
Loading...
Performance2019-09-04T00:32:06+02:00

Nysatsning i Brumunddal med oppstart i Høst. Høy faglighet, høy intensitet og et veldig godt treningsutbytte på hver økt. Uavhengig av utgangspunkt.

Treningsformen functional fitness tar utgangspunkt i en helhetlig tankegang og omhandler å bedre og optimalisere alle fysiske egenskaper.Treningen har som formål å skape og opprettholde en velfungerende kropp som kan møte de utfordringer og behov for funksjonalitet som kreves for et aktivt og langt liv.

Treningen skal kunne skaleres slik at så og si alle, uten alvorlige skader eller plager, skal kunne delta på sitt nivå. Treningen passer for de som ønsker tett oppfølging på teknikk og ferdigheter og samtidig har et ønske om å utfordre og bedre sin egen fysikk.

Her trenes både utholdenhet, arbeidskapasitet, styrke, smidighet, kraft, hurtighet, eksplosivitet, koordinasjon samt balanse og presisjon.
Kombinasjonen mellom kondisjon, funksjonelle bevegelser, turnøvelser og olympiske løft, ligger til grunn for trenings programmeringen og det avholdes daglige økter som er under konstant variasjon. For deltagelse på disse timene kreves det kvalitetsikring og tett oppfølging.

Dette gjøres via et obligatorisk Onramp kurs for alle deltagere og tett oppfølging fra instruktører.

Load More Posts

Performance gruppetimer

Forslag til gruppetimer under gruppen Performance trening. Dette er gruppetimer som er utfordrende og effektive…..