!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.data-privacy-src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '228537580909293'); fbq('track', 'PageView');
Performance2023-11-20T14:02:35+01:00

“Increase capacity over broad time and mobile domain”

Functional Fitness tar utgangspunkt i en helhetlig tankegang og omhandler å bedre og optimalisere alle fysiske egenskaper.

Treningen har som formål å skape og opprettholde en velfungerende kropp som kan møte de utfordringer og behov for funksjonalitet som kreves for et aktivt og langt liv.

“Everybody can fit the scale”

Treningen skaleres slik at så og si alle, uten alvorlige skader eller plager, skal kunne delta på sitt nivå. Vi har tett oppfølging på teknikk og ferdigheter slik at alle skal få utfordret og forbedret sin fysikk.

“Three on and one off, then repeat”

Med over 20 økter i uka med konstant variasjon trenes utholdenhet, arbeidskapasitet, styrke, smidighet, kraft, hurtighet, eksplosivitet, koordinasjon samt balanse og presisjon. I bunn ligger programmering av funksjonelle bevegelser, kondisjon, turnøvelser og olympiske løft.

Dette er noen av øktene: Metcon styrke, metcon cardio, olympisk, active recovery, Mayhem. (Beskrivelser av timer finner du på Fønix sin Timeplan)

Kontaktperson Functional Fitness:
Håkon Evensen Bekkevold
Epost: Haakon@ektetreningsglede.no

Performance gruppetimer

Forslag til gruppetimer under gruppen Performance trening. Dette er gruppetimer som er utfordrende og effektive…..

Gå til toppen