!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.data-privacy-src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '228537580909293'); fbq('track', 'PageView');
Veronika Aas2022-05-11T14:32:12+02:00

PERSONLIG TRENER – level 1

VERONIKA

AAS

Utdannelse:

1,5 år Sport And Exercise Science with Sport Coaching, Edinburgh Napier University
Årsstudium i personlig trening, Norges Idrettshøyskole
Kostholdsveileder, Akademiet for Personlig Trening

Om Veronika:

Jeg er opptatt av at alle skal finne glede i trening og fysisk aktivitet. Det handler ikke alltid om hvor mye, men om hva man gjør. Trening skal være lystbetont og noe man ser frem til uansett om det er løping, styrketrening eller annet.Jeg vil gjerne hjelpe deg med å komme i gang med treningen og ha det gøy på veien!

Mitt største interessefelt er innen styrketrening, både for deg som vil komme i gang med styrketreningen og for deg som vil bli «bjønnstrerk». Ta kontakt for en hyggelig prat over en kopp kaffe, så kan vi sammen finne en vei videre mot dine mål.

Gå til toppen