Hein kom i superform på Superformkurs. Nytt kurs starter 24. september!

For tre år siden fikk Hein Østgård en skulderskade som gjorde at han ikke klarte å trene regelmessig. 55 åringen fra Ridabu som til daglig jobber som varehussjef for Byggmakker Lillehammer og Ringsaker, var fra før vant til å trene tre dager i uken. Så fikk han høre om Fønix sitt 8 ukers Superformkurs.

Kurset «Superform» er for de som vil komme i bedre form ved hjelp av kondisjon- og styrketrening. Personlig Trenere følger deg gjennom 8 uker med to fellestreninger i uka. Du trenger ikke være medlem for å delta på kurset.

 – Hva var det som gjorde at du meldte deg på Superformkurs hos Fønix?

Etter at skulderplagen ble borte, var det vanskelig å finne motivasjon til å starte opp igjen med treningen. Når jeg kom over tilbudet med Superform høsten 2018, syntes jeg dette så spennende ut. Jeg har tidligere benyttet meg av Personlig Trener, men det å trene i en gruppe med Personlig Trenere gjorde tilbudet mer interessant.

 – Hva slags fysisk form var du i når du meldte deg på Superformkurset?

Den fysiske formen min før jeg melde meg på Superform var under snittet god. Det merket jeg også på den første testen vi tok.

– Hvordan har din fysiske fremgang vært på kurset?

Når det gjelder fremgangen jeg har hatt, vil jeg spesielt nevne økt styrke og utholdenhet. Jeg har i mange år vært plaget med ryggen, men systematisk trening og god veiledning av PTène gjennom kursene, har gjort at ryggen er blitt meget bra. Jeg hadde stor fremgang i løpet av de 8 ukene jeg var med.

Det har til og med blitt gøy å måke snø da kroppen virker, smiler Hein fornøyd.Utviklingen var så bra at jeg bestemte meg for også bli med på nytt kurs som startet i februar i år.

 – Hva slags oppfølgingskurs var dette?

Dette er oppfølgingskurset til Superform. Kurset tar skrittet videre med tanke på teknikk i øvelsene. Jeg valgte å bli med på oppfølgingskurset for å kunne utvikle øvelsene mer slik at jeg fikk en enda mer variert treningshverdag. Utviklingen har bare fortsatt i positiv retning, forteller Hein.

 –  Hvordan har det vært å trene i en gruppe med andre på Superformkurset sammen med to Personlige Trenere og deltakere som kanskje har ulik treningserfaring?

Det å trene i gruppe med to Personlige Trenere har gjort at jeg har funnet igjen gleden med å trene. Det å få veiledning til å gjøre øvelsene riktig, samt ha noen som pusher gjør at en raskt merker fremgang. I tillegg til to faste timer i uka, trener jeg en dag til på Fønix , samt at jeg har blitt mer aktiv ellers. Vi har i gruppen hatt stor spredning både i alder og kjønn, så her vil jeg berømme PTene for evnen de har til å tilrettelegge for den enkelte.

I dag er formen min godt over gjennomsnittet, og dette er en stor motivasjonsfaktor for fortsatt regelmessig trening, sier Hein storfornøyd.

Ønsker du å bli med på vårt nye Superformkurs?

Vi starter opp en ny gruppe tirsdag 24.september. Denne gruppen skal trene hver tirsdag kl. 18:00 og torsdag kl. 17:15.

Pris medlemmer: Kr. 2.200,-

Pris ikke medlemmer: Kr. 3.200,-

[ninja_form id='12']