!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.data-privacy-src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '228537580909293'); fbq('track', 'PageView');
Hilde Madsen2023-08-11T21:00:39+02:00

PERSONLIG TRENER – level 2

HILDE

MADSEN

Utdannelse:

Personlig trener AFPT 2015/2016

Kurs:

Sertifisert crosstraining instruktør, Løpeinstruktør

Om Hilde:

Jeg bestemte meg for å bli PT etter jeg selv gikk gjennom en hard livsstilsforandring i 2013. Jeg ønsker å vise alle at det er mulig å få til en god og sunn livsstil, med noen justeringer. Trening skal være både gøy, effektivt og gi resultater, derfor brenner jeg for å se deg lykkes ved at vi sammen setter gode og realistiske mål som vi jobber mot.

Jeg er en forkjemper for at vi trener for god helse både fysisk og mentalt, men er også klar for å hjelpe deg som ønsker å gå ned i vekt, eller jobbe mot tyngre løft. Med riktig mindset og motivasjon fra meg, skal vi få til det DU VIL!

Er du klar for en hverdag med mer livsglede og energi?!

 

Gå til toppen