!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.data-privacy-src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '228537580909293'); fbq('track', 'PageView');

-DET BESTE VALGET KONA HAR TATT!

Det sier småbarnspappa og bedriftsleder Kent Are Kristiansen om hvordan han kom i gang med trening.

 

Tekst: Evy Sandberg

For det var kona Solveig som ga han et spark bak.

– Jeg har ei veldig aktiv kone som også er trenings-instruktør, og det var hun som kom med forslaget om å ta timer med personlig trener (PT). Det var det beste valget hun har tatt for meg, forteller Kent Are Kristiansen (30 år) som kommer rett fra en PT-time på Fønix i Brumunddal.

Det å trene var ikke noe nytt for Kent Are, som gjorde det bra som fotballspiller i ungdommen. Så ble det vektløfting.
– Da var det om å gjøre å være størst og sterkest. Etterhvert også feit, innrømmer daglig leder i Woodcon.
Kent Are var ikke spesielt motivert da han startet treningen med Kjetil Engeskaug på Fønix for et halvt år siden.
– Jeg trenger ikke være gira eller motivert på forhånd, men Kjetil gjør meg det. Han er veldig flink til det og til å tilpasse seg.

 Etter et halvt år og 30 PT- timer er resultatet synlig og merkbart.
– Jeg fikk kommentarer etterhvert både hjemme og på jobb om at jeg så både friskere og strammere ut i kroppen. Andre merkbare forandringer var at jeg ble lettere til sinns, og hadde mer energi og overskudd. Det behøves i en hektisk hverdag der bedriften har prosjekter rundt om i Europa, opplyser Kent Are.

Men det er ikke bare på jobb modølen trenger energi.
– Jeg skal holde tritt med en liten pjokk, pluss ei aktiv kone, ler han.

 Og såpass fornøyd er Kent Are med treningsresultatene og miljøet på Fønix at han har bestilt 60 nye PT- timer for 2020. Dessuten har han tenkt å innføre egentrening med løping for å slå kona i Oslo Maraton.
– Vi utfordrer hverandre på hjemmefronten, og det å ha en felles interesse og et felles mål gir motivasjon. Å bruke den berømmelige tidsklemma som unnskyldning for ikke å trene holder ikke, mener han.
– Jeg har brukt to halvtimer per uke. Framover kommer jeg til å bruke mer tid med egentrening i tillegg, men alle finner tid i hverdagen til å trene hvis de vil, sier Kent Are.

 

2021-01-17T14:42:05+01:00
Gå til toppen