FØNIXUNG

hos Fønix kan du begynne å trene fra du har begynt på ungdomsskolen.

I det du begynner på ungdomsskolen kan du melde deg inn på Fønix med et FønixUng-medlemskap, medlemskapet har du frem til du begynner på videregående. I det du begynner på videregående flyttes du over til et studentmedlemskap. Medlemskap på Fønix gir deg tilgang på egentrening i studio, alt av gruppetimer, kampsport, skatehall, parkourhall og buldrevegg mm.

Fønix ønsker at alle som skal trene på apparater eller med frivekter på senteret har noe kunnskap rundt trening og teknikk på de mest grunnleggende styrkeøvelsene. Spesielt for ungdom som er i en vekstfase.

Alle som melder seg inn på et FønixUng-medlemskap skal igjennom minimum fire organiserte økter med en av våre personlige trenere. Én gruppeveiledning og  Functional Fitness Teens treninger.

Prisen på FønixUng er kr. 379,- per måned + oppstartskostnad på kr. 598,- som er innmeldingsgebyr og betalingen for oppfølging og 2 mnd tilgang til Functional Fitness Teens treninger.

Ønsker man å fortsette med Functional Fitness Teens etter disse månedene kan man gjøre dette med et tillegg på kr. 129,- per måned.

For de som har begynt på videregående og regnes som studenter, oppfordrer vi alle til å investere i en kom i gang-pakke, dette er 6 x 25 min med en personlig trener. Denne pakken får du kun kjøpt ved innmelding og skal være med på å gi deg trygg og god treningsoppstart når du begynner på Fønix.

Gruppetimer for deg

Ved senteret vårt i Brumunddal har vi en aktivitetshall på 850 kvm. Hallen innholder både en skatehall, trampoline med Foam pit og et parcour området.

Hva er vel bedre enn å trene sammen med vennene dine! På Fønix vil du møte mange med de samme interesser innen trening.

Som ungdom kan du komme og trene når det passer deg. Ingen faste treningstider og du bestemmer selv hva du ønsker å trene på.