Fønix får besøk av ro-kongen Olaf Tufte!

Torsdag 7.oktober får Fønix besøk av ro-kongen Olaf Tufte. Her kan du bli med på et inspirerende foredrag, få signering av hans nye bok samt utfordret deg med en treningsøkt sammen med Olaf. Kjøp billett under.

Foredraget alene koster normalt 299,- kroner, men Fønix sponser arrangementet for medlemmer og prisen er kun 50,- kroner!

Er du ikke Fønix medlem? Fønix og CC Hamar sponer litt for de som ikke er medlemmer også! Pris for de som ikke er Fønix medlemmer er 200 kroner, og alle kundeklubb medlemmer på CC Hamar betaler kun 150 kroner for foredraget på Fønix på CC Hamar.

Trykk på riktig arrangement/ billett og meld deg på. Sikre deg billett i dag! Dette må du ikke gå glipp av!

Er du medlem av kundeklubben på CC Hamar, men ikke Fønix medlem? Da kan du kjøpe billett på Servicekontoret på CC Hamar, eller du kan kjøpe Fønix billett til 50,- kroner her, og melde deg inn på Fønix før arrangementet eller når du skal på foredraget 🙂

Passer det bedre å komme til Fønix Brumunddal 6. oktober kan du klikke her.

Program 7. oktober på Fønix CC Stadion:

  • 17:15-17:50: Olaf Tufte er med Fønix CC Stadion på stand nede på CC Hamar. Her blir det demo av roteknikker, mulighet til å snakke med Olaf samt utfordre han i rokonkurranse.
    • Konkurranse: Beste 1000 meter vinner en spesialsignert bok av Olaf Tufte.
  • 18:00 Foredrag med Olaf Tufte på Fønix CC Stadion
  • 19:30 Salg og signering av boka «SKJERPINGS! Du kan alltid bli bedre»
  • 20:00 Trening med Olaf Tufte.