Trening for gravide og trening etter fødsel

Er du gravid og usikker på hvordan du skal trene, eller har du født og vil komme i gang igjen? Jeg har selv vært i begge situasjoner og skulle ønske jeg hadde oppsøkt kyndig hjelp for både veiledning, motivasjon og en støttespiller på trening.

Det er mange positive ting med fysisk aktivitet og trening under svangerskap, og det anbefales at gravide er fysisk aktive 150 minutter i uka. Det skjer store kroppslige endringer, i tillegg til at noen opplever plager og ubehag som krever ekstra tilrettelegging. Det er her jeg som PT kommer inn i bildet og trygt kan veilede, tilrettelegge og støtte deg som gravid. Sammen finner vi en måte du kan trene på som gagner deg og situasjonen du er i.

Har du allerede født, spiller ingen rolle om det er kort eller lang tid siden, men ikke kommet ordentlig i gang igjen med treningen? Da vil jeg gjerne at du tar kontakt så vi kan finne trening som passer for deg og inn i hverdagslivet ditt. Jeg kan hjelpe deg med å styrke bekkenbunnen, få bukt med slitne skuldre etter mating og byssing, og skape en sterk kropp som tåler alt en mamma trenger å tåle.