Endelig er det stormende jubel igjen! Etter alt å dømme ser det ut som vi er ferdig med restriksjoner og stengte tilbud. Vi må holde meteren – trolig bare et par uker til – men i praksis er alle tilbud på Fønix åpne. Vi kan alle sammen begynne å fokusere igjen på viktigheten av fysisk aktivitet, gjerne sammen med andre. Ekte Treningsglede i en sosial setting! Det tok nesten 2 år. Nå er vi der. Endelig! Kan det bli bedre? 😃

Nå har vi fokus på aktivitet, og vi har satt sammen en rekke kurs og aktiviteter som kan passe for deg, din familie eller kanskje noen du kjenner. Det blir for eksempel diagnosespesifikke kurs for Artrose og Fibromyalgi. Disse kursene gir tett oppfølging, kunnskap og gode treningsopplevelser. Eller hva med Kickstart 8, for deg som ønsker en god start på treningsåret 2022? Fønix har også aktiviteter for barn fra 4 år og oppover samt at vi tilbyr fysioterapi, personlig trening, stor og variert gruppetimeplan, egne Functional Fitness timer og mulighet for å trene kampsport.

Les mer om kurs og aktiviteter under, sammen med annen viktig informasjon. Du kan også se film om hvordan det blir på Fønix nye treningssenter på Storhamar.

Tusen takk for at du er medlem på Fønix! Uten alle dere som er medlemmer ville ikke Fønix kommet seg gjennom pandemien. Nå ser vi framover, og vi håper alle er med oss videre.

Geir Atle og Anne Katrine


Your Content Goes Here

Er det noen av dine venner som kunne tenke seg å prøve Fønix? Kopier lenken til det senteret man ønsker å prøve under og send til de du vil(kun for de over 18 år).

I hele februar kan du ta med venner og kjente på ÅPEN UKE! De kan prøve oss en valgfri uke i løpet av februar, de bestemmer selv når uken skal begynne.  Det eneste de trenger å gjøre, er å benytte lenken under. Så velger de «Åpen uke februar 2022» og registrerer seg. De kan også registrere deg ved ankomst, hvis de vil.

Hamar: fonix.ibooking.no/?page=signup&tilbud=3014&location=440
Brumunddal: fonix.ibooking.no/?page=signup&tilbud=3014&location=316

Prisen på kr. 50,- er for egen inngangsbrikke/garderobelås. Dersom de melder deg inn, vil vi trekke fra dette beløpet på første fakturaen.

Booking av gruppetimer

Når de har fått registrert seg på Åpen uke, vil de kunne booke gruppetimer online på lik linje som våre eksisterende medlemmer.

Nå kan vi endelig vise hvordan det blir på Fønix Storhamar  🙂

Noen utfordringer har medført forsinkelser, og åpning blir først nærmere sommeren. Treningssenteret er samlokalisert med Hamar Padel, og for alle brukerne vil det framstå som et helhetlig aktivitetssenter.

  • Over 750 kvadratmeter treningssenter, med et stort utvalg kondisjon- og styrketreningsapparater.
  • Åpent fra 05:00 til 23:00 (Ubetjent og tilgang med adgangskontroll)
  • Egen Functional Fitness avdeling, for egentrening og trening i gruppe.
    • Har du lyst til å prøve Functionell Fitness allerede i dag, så se lengere ned!
  • Alle våre nåværende medlemmer vil kunne benytte seg av senteret uten ekstra kostnad.

Vi vil holde dere oppdatert på fremdriften på våre sosiale mediekanaler.

FØNIX FUNCTIONAL FITNESS

Functional Fitness tar utgangspunkt i en helhetlig tankegang og omhandler å bedre og optimalisere alle fysiske egenskaper. På Fønix Brumunddal har vi en egen Functional Fitness avdeling hvor vi kjører 10 -15 økter i uka med konstant variasjon trenes utholdenhet, arbeidskapasitet, styrke, smidighet, kraft, hurtighet, eksplosivitet, koordinasjon samt balanse og presisjon. I bunn ligger programmering av funksjonelle bevegelser, kondisjon, turnøvelser og olympiske løft.

Hvis du syns at det å kjøpe PT er for kostbart, kan dette være et veldig godt alternativ!

LES MER HER

Pandemien har gått ut over barn og aktivitet. Fønix, Ringsaker Skateklubb og Ringsaker Parkour vil få i gang aktiviteten og inviterer til GRATIS AKTIVITET i uke 6, 7 og 8! *

* Alle som skal bruke skateparken eller parkourparken må være medlem i Ringsaker Skateklubb eller Ringsaker Parkour. For 2022 koster det 100 kroner.

I tillegg startes det opp treninger i PARKOUR, og det blir timeplan for skateparken hvor forskjellige aldersgrupper får tilsyn og hjelp 😃

Timeplanen og mer informasjon rundt opplegget kommer i neste uke, med oppstart uken etter.

Det blir PARKOUR trening i første omgang 1 gang hver uke, for tre forskjellige aldersgrupper (6-8 år, 8-12 år og 12+).
Timeplanen i skateparken vil ha tider for SKATE, SCOOT og BMX.

Under er noen bilder fra skateparken og parkourparken, og en film fra parkour under sommerskolen i fjor:

FØNIXKIDZ

FønixKidz er fysisk aktivitet tilrettelagt for barn med fokus på lek og mestring. FønixKidz kjøres som kurs over en 8 ukers periode, med én
trening i uka. Vi avslutter kurset med å invitere foreldre og besteforeldre på en hyggelig avslutning hvor vi viser frem litt av det vi har lært.

Kursavgift kr. 800,-

Nytt kurs starter:

Fønix Brumunddal torsdag 10. februar
Torsdager kl. 17:00 FønixKidz 4 – 6 år Fønix Brumunddal.

Fønix CC Stadion mandag 28. februar
Mandager kl. 17:00 FønixKidz 4 – 7 år Fønix CC Stadion.

KLIKK HER FOR PÅMELDING

KIDZUMBA

KidZumba – barnedans er for de mellom 4 – 12 år. KidZumba kjøres som kurs over en 8 ukers periode, med én trening i uka. Vi avslutter kurset med å invitere foreldre og besteforeldre på en hyggelig avslutning hvor vi viser frem litt av det vi har lært.

Kursavgift: kr. 800,-

Oppstart:
Fønix Brumunddal onsdag 9. februar
Onsdag kl. 16:30 KidZumba 4 -7 år
Onsdag kl. 17:15 KidZumba 8-12 år

KLIKK HER FOR PÅMELDING

KAMPSPORT

Fønix Brumunddal har kampsporttrening i samarbeid med Brumunddal Taekwondo klubb og Brumunddal Kampsport Gym.

Kampsport er variert og komplett trening, og på Fønix er det kampsporttrening for liten og stor. Hele kroppen trenes uansett hvilken kampsport man velger. Kampsport bygger selvtillit, og man lærer seg selvforsvar.

LES MER

FØNIXUNG OG FUNCTIONAL FITNESS TEENS

I det du begynner på ungdomsskolen kan du melde deg inn på Fønix med et FønixUng-medlemskap, medlemskapet har du frem til du begynner på videregående. Medlemskap på Fønix gir deg tilgang på egentrening i studio, alt av gruppetimer, kampsport, skatehall, parkourhall og buldrevegg mm.

LES MER HER

KICKSTART 8

Dette kurset er for deg som vil komme i bedre form ved hjelp av kondisjon- og styrketrening. Kurset er for deg som vil starte riktig og effektiv trening fra DAG 1.

Fønix Brumunddal:
Oppstart mandag 21. februar.
Treningsdager: mandager kl. 20:00 og onsdager kl. 18:30
Kursansvarlig: Personlig trenere Kristine Storrø & Jian Arthur Liabø

Fønix CC Stadion:
Oppstart: Mandag 21.februar
Treningsdager: mandager kl. 19:00 og onsdager kl. 19:00
Kursansvarlig: Personlig trener Kristian Aaabakken.

MELD DEG PÅ HER

Fønix+ Vektreduksjonskurs

FØNIX+ VEKTREDUKSJON er et kurs for deg som ønsker å gå ned på en sunn måte og bli der. Kurset går over 8 uker, der man treffes to ganger i uken med en time teori samt en time felles trening. På kurset vil du lære hvordan du går ned i vekt fra 0,5 – 1,0 kilo i uken ved å spise vanlig sunn mat. Deltakerne vil fra dag én få en individuell matplan, noe som gjør at man kan begynne sin vektreduksjon allerede fra dag to.

Tid og sted
Oppstart torsdag 10. mars kl. 17:30 på Fønix CC Stadion

LES MER

MOR & BARN

Mor&barn er for deg som har barn mellom 6 uker og 1 år. Du trenger ikke ha noe treningserfaring for å delta på kurset. Kursene holdes av instruktør med Personlig Trener utdannelse. Timen er sammensatt av både kondisjon og styrkeøvelser. Du kan selv velge om du ønsker å bruke babyen som belastning på timen, eller la den kose seg ved siden av deg treningen igjennom. Etter treningen kan man sette seg ned i våre koselige relaxavdelinger for å bli kjent med de andre deltakerne. Vi spanderer kaffe, te og noe enkelt å bite i.

Kurset har en varighet på 10 uker med trening en gang i uken.

Nytt kurs starter opp:
Fønix Brumunddal: Mandag 14. februar kl. 11:15
Fønix CC Stadion: Tirsdag, 22. februar kl. 11:00

MELD DEG PÅ HER

FYSIOTERAPI

Fønix har egne fysioterapeuter som kan tilby behandling og trening. Bestill time hos Fønix Fysioterapi i dag og unngå ventetid.

LES MER HER

FIBROMYALGI

Fysioterapeut Heidi S. Løvaas starter opp gruppetrening på Fønix CC Stadion og Fønix Brumunddal for personer med fibromyalgi og generelle kroniske muskel- og skjelettplager. Dette er både for medlemmer og ikke-medlemmer på Fønix treningssenter.

Tid og sted:

Fønix Brumunddal mandag 21. februar kl. 12:00.
Fønix CC Stadion tirsdag 22. februar kl. 12:00.

LES MER HER

ARTROSE

Fysioterapeut Heidi Starheim Løvaas har artrose – gruppetrening på Fønix CC Stadion og Fønix Brumunddal. Dette er både for medlemmer og ikke medlemmer.

Sted og tid:

Fønix Brumunddal mandag 21. februar kl. 15:30-16:30.
Fønix CC Stadion tirsdag 22. februar kl. 15:00 – 16:00.

LES MER HER


Prisjustering

Med bakgrunn i utviklingen i konsumprisindeksen, samt ingen prisøkning siden januar 2020  justerer Fønix prisene på sine medlemskap med opp til 20,- per måned.

Første trekket som blir justert til ny pris er 20.02.2022(betalingen for mars). Medlemmer innenfor bindingstid og prisgaranti blir først justert første trekk etter fullført avtaleperiode.

Viktig at samtlige medlemmer forsikrer seg om at AvtaleGiro-grensen er satt i henhold til ny månedspris.