Fønix+ Vektreduksjonskurs starter opp

mandag, 10.oktober

– 8 ukers kurs.

– En gang i uken, to timer hver gang. En time teori, en time trening.

– Egen individuell matplan.

– 6 stk 1/2 timer med Personlig Trening.

Mandag, 10.oktober  kl. 17:45 starter vi opp med kurset Fønix+ Vektreduksjon. Kurset er på to timer, hvor den ene timen er teori og den andre timen er felles trening.

Ned i mellom 0,5 – 1.0 kilo i uken med sunn, normal mat.

FØNIX+ VEKTREDUKSJON er et kurs for deg som ønsker å gå ned på en sunn måte og bli der. Kurset går over 8 uker, der man treffes to ganger i uken med en time teori samt en time felles trening. På kurset vil du lære hvordan du går ned i vekt fra 0,5 – 1,0 kilo i uken ved å spise vanlig sunn mat. Deltakerne vil fra dag én få en individuell matplan, noe som gjør at man kan begynne sin vektreduksjon allerede fra dag to.

Trening for optimale resultater.

En annen viktig del av kurset er å oppnå EKTE TRENINGSGLEDE. Gruppen vil i løpet av kurset trene forskjellige aktiviteter sammen. Det viktige er at man etter hvert finner ut hva man synes er gøy å trene. På den måten øker man sjansen for å trene regelmessig over tid, og på Fønix har vi et bredt tilbud av treningsmuligheter.

Egen Personlig Trener gjennom hele kurset.

I tillegg til gruppetreningen, vil deltakerne bli fulgt opp av en Personlig Trener gjennom kurset med 6 PT timer.

Oppnå bedre resultater sammen med andre.

Undersøkelser viser at det er lettere å oppnå målene sine i en gruppe sammen med andre. Ved å gjøre dette sammen med likesinnede, vil man lære av erfaringer som hele gruppen får. Det viser seg at de som ønsker å gå i en gruppe, går mer ned i vekt enn de som gjør det på egenhånd, og ikke minst blir der.

Kurset holdes av Personlig Trener Hilde Madsen

Er det noe mer du lurer på angående kurset, kan du sende mail til geir@ektetreningsglede.no

Pris ikke medlemmer:

kr. 5.500,- (kan deles i to)

Pris medlemmer:

kr. 4.500,- (kan deles i to)

[ninja_form id='10']