Vi tilbyr nå Personlig Trening i Pilates.

Pilates er en form for trening som fokuserer på styrke, fleksibilitet og kroppsbevissthet. Det ble utviklet på begynnelsen av 1900-tallet av tyskeren Joseph Pilates. Pilates-øvelser er vanligvis utført på en matte eller ved bruk av spesialisert utstyr som Pilatesball, strikker og Pilatesring. Treningen legger vekt på kontrollerte bevegelser, riktig pusteteknikk, konsentrasjon, presisjon og flyt.

Pilates:

Pilates-øvelser er designet for å styrke kjernemuskulaturen, forbedre holdning, øke fleksibiliteten og fremme generell kroppslig velvære. Treningen kan tilpasses forskjellige ferdighetsnivåer og kan være gunstig for folk i alle aldre og fysisk form.

Personlig trening i Pilates innebærer at en sertifisert Pilates-instruktør jobber direkte med en enkelt person, tilpasser øvelsene og treningsprogrammet spesifikt til den enkeltes behov, mål og fysiske tilstand. Den personlige treneren vil vanligvis gjennomføre en evaluering av klientens nåværende treningsnivå, helsehistorie og målsettinger før de utformer et skreddersydd treningsprogram.

Gjennom en personlig Pilates-treningsøkt vil instruktøren veilede klienten gjennom ulike Pilates-øvelser, tilpasse intensiteten og vanskelighetsgraden basert på individuelle behov og progresjon. Instruktøren vil også fokusere på å korrigere kroppsholdning, fremme riktig pusteteknikk og sikre at øvelsene utføres på en trygg og effektiv måte.

Personlig trening i Pilates kan være spesielt gunstig for personer som ønsker tettere veiledning, individuell oppmerksomhet og skreddersydde øvelser for å oppnå spesifikke mål, forbedre kroppsholdning, gjenopprette fra skader eller forbedre generell helse og styrke.

Antistress:

Antistressmassasje, også kjent som avslappningsmassasje eller stresslindrende massasje, er en form for massasjebehandling som fokuserer på å redusere stress og fremme avslappning i kroppen. Målet med antistressmassasje er å redusere spenninger, forbedre blodsirkulasjonen, lindre muskelsmerter og fremme generell følelse av velvære.

Denne typen massasjebehandling bruker vanligvis milde, jevne bevegelser. Spesifikke områder som bærer mye spenning, for eksempel nakke, skuldre og rygg vil være i fokus.

Antistressmassasje er ikke bare en fysisk behandling, men også en mental og emosjonell opplevelse som kan hjelpe deg med å senke stressnivåene og oppleve en dyp følelse av avslapning og indre ro. Det er viktig å merke seg at selv om antistressmassasje kan være effektiv for å lindre midlertidig stress og spenning, bør den ikke betraktes som en erstatning for profesjonell behandling av kronisk stress eller psykiske lidelser.

Olena Sen, Personlig Trener i Pilates

Olena har mange års erfaring som pilatesinstruktør og massasjeterapeut i Ukraina. Hun har en spesialist grad i rekreasjon og helseforbedrende kroppsøvning. Dette kvalifiserer henne til å jobbe som fysisk rehabilitetsinstruktør og massasjeterapeut. I Norge har hun hatt praksis på Hel Helse AS i Elverumm som pilatesinstruktør og massasjeterapeut.

Våre Pilates produkter

For bestilling av time, kontakt vår resepsjon når du er på senteret, eller ring 488 48 486.

Pilates 25

 • kr. 588,- for 1 x 25 minutter
 • kr. 1554,- for 3 x 25 minutter
 • kr. 4830,- for 10 x 25 minutter
 • kr. 8960,- for 20 x 25 minutter
 • kr. 16520,- for 40 x 25 minutter

25 minutter Personlig Trening med Pilates. Økten foregår i en av våre saler, slik at du er helt alene med treneren.

Introtime Pilates 25

 • kr. 220,- for 1 x 25 minutter

Som et introduksjonstilbud, får alle Fønixmedlemmer tilbud om å kjøpe en introtime 25 minutter Personlig Trening med Pilates. Denne kan kun kjøpes èn gang.

Pilates 55

 • kr. 840,- for 1 x 55 minutter
 • kr. 2220,- for 3 x 55 minutter
 • kr. 6900,- for 10 x 55 minutter
 • kr. 12800,- for 20 x 55 minutter
 • kr. 23600,- for 40 x 55 minutter

55 minutter Personlig Trening med Pilates. Økten foregår i en av våre saler, slik at du her helt alene med treneren.

 Introtime Pilates 55

 • kr. 440,- for 1 x 55 minutter

Som et introduksjonstilbud, får alle Fønixmedlemmer tilbud om å kjøpe en introtime 55 minutter Personlig Trening med Pilates. Denne kan kun kjøpes èn gang.

 

Pilates /Antistress 75

 • kr. 1050,- for 1 x 75 minutter
 • kr. 2664,- for 3 x 75 minutter
 • kr. 8280,- for 10 x 75 minutter
 • kr. 15360,- for 20 x 75 minutter
 • kr. 28320,- for 40 x 75 minutter

30 minutter Personlig Trening med Pilates og 30 minutter med Antistress. Pilatesøkten foregår i en av våre saler, slik at du her helt alene med treneren. Antistressmassasje foregår på vårt behandlingsrom.

Introtime Pilates 75

 • kr. 550,- for 1 x 75 minutter

Som et introduksjonstilbud, får alle Fønixmedlemmer tilbud om å kjøpe en introtime 75 minutter Personlig Trening med Pilates. Denne kan kun kjøpes èn gang.