Endelig 😀

Endelig er det stormende jubel igjen! Etter alt å dømme ser det ut som vi er ferdig med restriksjoner og stengte tilbud. Vi må holde meteren – trolig bare et par uker til – men i praksis er alle tilbud på Fønix åpne. Vi kan alle sammen begynne å fokusere igjen på viktigheten av fysisk aktivitet, gjerne sammen med andre. Ekte Treningsglede i en sosial setting! Det tok nesten 2 år. Nå er vi der. Endelig! Kan det bli bedre? 😃

Nå har vi fokus på aktivitet, og vi har satt sammen en rekke kurs og aktiviteter som kan passe for deg, din familie eller kanskje noen du kjenner. Det blir for eksempel diagnosespesifikke kurs for Artrose og Fibromyalgi. Disse kursene gir tett oppfølging, kunnskap og gode treningsopplevelser. Eller hva med Kickstart 8, for deg som ønsker en god start på treningsåret 2022? Fønix har også aktiviteter for barn fra 4 år og oppover samt at vi tilbyr fysioterapi, personlig trening, stor og variert gruppetimeplan, egne Functional Fitness timer og mulighet for å trene kampsport.

Les mer om kurs og aktiviteter under, sammen med annen viktig informasjon. Du kan også se film om hvordan det blir på Fønix nye treningssenter på Storhamar.

Tusen takk for at du er medlem på Fønix! Uten alle dere som er medlemmer ville ikke Fønix kommet seg gjennom pandemien. Nå ser vi framover, og vi håper alle er med oss videre.

Stijn Dubbelman
Daglig leder, Fønix CC Stadion

Er det noen av dine venner som kunne tenke seg å prøve Fønix? Kopier lenken til det senteret man ønsker å prøve under og send til de du vil (kun for de over 18 år).

I hele februar kan du ta med venner og kjente på ÅPEN UKE! De kan prøve oss en valgfri uke i løpet av februar, de bestemmer selv når uken skal begynne.  Det eneste de trenger å gjøre, er å benytte lenken under. Så velger de «Åpen uke februar 2022» og registrerer seg. De kan også registrere deg ved ankomst, hvis de vil.

Hamar: fonix.ibooking.no/?page=signup&tilbud=3014&location=440
Brumunddal: fonix.ibooking.no/?page=signup&tilbud=3014&location=316

Prisen på kr. 50,- er for egen inngangsbrikke/garderobelås. Dersom de melder deg inn, vil vi trekke fra dette beløpet på første fakturaen.

Booking av gruppetimer

Når de har fått registrert seg på Åpen uke, vil de kunne booke gruppetimer online på lik linje som våre eksisterende medlemmer.

Nå kan vi endelig vise hvordan det blir på Fønix Storhamar  🙂

Noen utfordringer har medført forsinkelser, og åpning blir først nærmere sommeren. Treningssenteret er samlokalisert med Hamar Padel, og for alle brukerne vil det framstå som et helhetlig aktivitetssenter.

  • Over 750 kvadratmeter treningssenter, med et stort utvalg kondisjon- og styrketreningsapparater.
  • Åpent fra 05:00 til 23:00 (Ubetjent og tilgang med adgangskontroll)
  • Egen Functional Fitness avdeling, for egentrening og trening i gruppe.
    • Har du lyst til å prøve Functionell Fitness allerede i dag, så se lengere ned!
  • Alle våre nåværende medlemmer vil kunne benytte seg av senteret uten ekstra kostnad.

Vi vil holde dere oppdatert på fremdriften på våre sosiale mediekanaler.

KICKSTART 8

Dette kurset er for deg som vil komme i bedre form ved hjelp av kondisjon- og styrketrening. Kurset er for deg som vil starte riktig og effektiv trening fra DAG 1.

Fønix CC Stadion:
Oppstart: Mandag 21.februar
Treningsdager: mandager kl. 19:00 og onsdager kl. 19:00
Kursansvarlig: Personlig trener Kristian Aaabakken.

Fønix Brumunddal:
Oppstart mandag 21. februar.
Treningsdager: mandager kl. 20:00 og onsdager kl. 18:30
Kursansvarlig: Personlig trenere Kristine Storrø & Jian Arthur Liabø

MELD DEG PÅ HER

Fønix+ Vektreduksjonskurs

FØNIX+ VEKTREDUKSJON er et kurs for deg som ønsker å gå ned på en sunn måte og bli der. Kurset går over 8 uker, der man treffes to ganger i uken med en time teori samt en time felles trening. På kurset vil du lære hvordan du går ned i vekt fra 0,5 – 1,0 kilo i uken ved å spise vanlig sunn mat. Deltakerne vil fra dag én få en individuell matplan, noe som gjør at man kan begynne sin vektreduksjon allerede fra dag to.

Tid og sted
Oppstart torsdag 10. mars kl. 17:30 på Fønix CC Stadion

LES MER

MOR & BARN

Mor&barn er for deg som har barn mellom 6 uker og 1 år. Du trenger ikke ha noe treningserfaring for å delta på kurset. Kursene holdes av instruktør med Personlig Trener utdannelse. Timen er sammensatt av både kondisjon og styrkeøvelser. Du kan selv velge om du ønsker å bruke babyen som belastning på timen, eller la den kose seg ved siden av deg treningen igjennom. Etter treningen kan man sette seg ned i våre koselige relaxavdelinger for å bli kjent med de andre deltakerne. Vi spanderer kaffe, te og noe enkelt å bite i.

Kurset har en varighet på 10 uker med trening en gang i uken.

Nytt kurs starter opp:
Fønix Brumunddal: Mandag 14. februar kl. 11:15
Fønix CC Stadion: Tirsdag, 22. februar kl. 11:00

MELD DEG PÅ HER

FØNIXKIDZ

FønixKidz er fysisk aktivitet tilrettelagt for barn med fokus på lek og mestring. FønixKidz kjøres som kurs over en 8 ukers periode, med én
trening i uka. Vi avslutter kurset med å invitere foreldre og besteforeldre på en hyggelig avslutning hvor vi viser frem litt av det vi har lært.

Kursavgift kr. 800,-

Nytt kurs starter:

Fønix CC Stadion mandag 28. februar
Mandager kl. 17:00 FønixKidz 4 – 7 år Fønix CC Stadion.

Fønix Brumunddal torsdag 10. februar
Torsdager kl. 17:00 FønixKidz 4 – 6 år Fønix Brumunddal.

KLIKK HER FOR PÅMELDING

KIDZUMBA

KidZumba – barnedans er for de mellom 4 – 12 år. KidZumba kjøres som kurs over en 8 ukers periode, med én trening i uka. Vi avslutter kurset med å invitere foreldre og besteforeldre på en hyggelig avslutning hvor vi viser frem litt av det vi har lært.

Kursavgift: kr. 800,-

Oppstart:
Fønix Brumunddal onsdag 9. februar
Onsdag kl. 16:30 KidZumba 4 -7 år
Onsdag kl. 17:15 KidZumba 8-12 år

KLIKK HER FOR PÅMELDING

KAMPSPORT PÅ FØNIX BRUMUNDDAL

Fønix Brumunddal har kampsporttrening i samarbeid med Brumunddal Taekwondo klubb og Brumunddal Kampsport Gym.

Kampsport er variert og komplett trening, og på Fønix er det kampsporttrening for liten og stor. Hele kroppen trenes uansett hvilken kampsport man velger. Kampsport bygger selvtillit, og man lærer seg selvforsvar.

LES MER

FØNIXUNG

I det du begynner på ungdomsskolen kan du melde deg inn på Fønix med et FønixUng-medlemskap, medlemskapet har du frem til du begynner på videregående. Medlemskap på Fønix gir deg tilgang på egentrening i studio, alt av gruppetimer, kampsport, skatehall, parkourhall og buldrevegg mm.

LES MER HER

FYSIOTERAPI

Fønix har egne fysioterapeuter som kan tilby behandling og trening. Bestill time hos Fønix Fysioterapi i dag og unngå ventetid.

LES MER HER

FIBROMYALGI

Fysioterapeut Heidi S. Løvaas starter opp gruppetrening på Fønix CC Stadion og Fønix Brumunddal for personer med fibromyalgi og generelle kroniske muskel- og skjelettplager. Dette er både for medlemmer og ikke-medlemmer på Fønix treningssenter.

Tid og sted:

Fønix Brumunddal mandag 21. februar kl. 12:00.
Fønix CC Stadion tirsdag 22. februar kl. 12:00.

LES MER HER

ARTROSE

Fysioterapeut Heidi Starheim Løvaas har artrose – gruppetrening på Fønix CC Stadion og Fønix Brumunddal. Dette er både for medlemmer og ikke medlemmer.

Sted og tid:

Fønix Brumunddal mandag 21. februar kl. 15:30-16:30.
Fønix CC Stadion tirsdag 22. februar kl. 15:00 – 16:00.

LES MER HER

FØNIX FUNCTIONAL FITNESS BRUMUNDDAL

Functional Fitness tar utgangspunkt i en helhetlig tankegang og omhandler å bedre og optimalisere alle fysiske egenskaper. På Fønix Brumunddal har vi en egen Functional Fitness avdeling hvor vi kjører 15 økter i uka med konstant variasjon trenes utholdenhet, arbeidskapasitet, styrke, smidighet, kraft, hurtighet, eksplosivitet, koordinasjon samt balanse og presisjon. I bunn ligger programmering av funksjonelle bevegelser, kondisjon, turnøvelser og olympiske løft.

Hvis du syns at det å kjøpe PT er for kostbart, kan dette være et veldig godt alternativ!

LES MER HER

Starten på året var dessverre igjen sterkt preget av pandemien, med nasjonale tiltak som medførte store ulemper for driften av treningssenteret og deg som medlem. I store deler av desember og januar har det ikke vært tillatt med gruppetimer, og flere andre tilbud har vært stengt eller begrenset. Dette vil alle bli kompensert for med fire uker for hele perioden, og vi håper at de fleste har mulighet til å få kompensasjonen lagt til på slutten av medlemskapet. På denne måten vil Fønix fordele tapet over tid, noe som vil lette driften framover. Dersom du har blitt medlem i perioden 01.12.2021 – 31.01.2022 vil kompensasjonen din bli forholdsmessig avkortet.

Det er ikke til å legge skjul på at 2020 og 2021 har vært krevende år for driften av Fønix. Takket være dere som er medlemmer har vi klart oss så langt. Imidlertid er det fremdeles underskudd i driften og vi er ikke helt gjennom dette enda. Dersom du er avhengig av – eller ønsker – å bli kompensert nå, sender du en mail til Geir Atle Evensen (geir@ektetreningsglede.no) innen 15.02.2022.

Vi håper flest mulig kan være med å ta ut kompensasjonen på slutten av medlemskapet, og at vi sammen skal klare å få Fønix helt gjennom pandemien til en mer normal hverdag. Det er en krevende tid for Fønix, men med dere medlemmene med oss skal vi gjøre alt for å skape mest mulig Ekte Treningsglede framover.


Prisjustering

Med bakgrunn i utviklingen i konsumprisindeksen, samt ingen prisøkning siden januar 2020  justerer Fønix prisene på sine medlemskap med opp til 20,- per medlem per måned.

Første trekket som blir justert til ny pris er 20.02.2022 (betalingen for mars). Medlemmer innenfor bindingstid og prisgaranti blir først justert ved første trekk etter fullført avtaleperiode.

Viktig at samtlige medlemmer forsikrer seg om at AvtaleGiro-grensen er satt i henhold til ny månedspris.