Camp Brumundal

skate    |    scoot    |    parkour

Ringsaker Skateklubb inviterer til aktivitetsuker for barn og unge i Fønix Skate- og Parkourhall

Det blir åpen hall i 3 uker, og skole (kurs) hver uke for de som vil lære skateboard, parkour og sparkesykkel (scoot) av noen av de beste instruktørene i Norge. Alt er gratis for alle.

VIKTIG:

 • Påmelding på kurs er bindende og det må avbestilles i god tid dersom man ikke kan stille. Hvis ikke opptas plasser andre kan benytte.
 • Det åpnes i første omgang for påmelding på 1 – ett – kurs, slik at flest mulig får mulighet til å delta. Du kan altså kun melde på deg eller ditt barn på ett kurs. Dersom kurset er fullt kan du velge et annet kurs eller å stå på venteliste.
 • Torsdag i uken før kurset åpnes påmeldingen også får de som allerede har plass på et annet kurs. Dersom det da fremdeles er ledige plasser kan du være med på mer enn ett kurs.

Timeplan og grupper for kurs/ skole

Se timeplan under med dato og klokkeslett for de forskjellige gruppene. Grunnet korona-retningslinjene er det begrenset til 20 deltakere per gruppe.

MRK: Det er to aldersgrupper for hvert kurs, BARN og UNG. Campen er for barn og unge i skole alder (6-19 år). For scoot og skate deles gruppene ved 4 klasse. Parkour er fra 3. klasse og gruppene deles 6. klasse. De som går i 4 klasse (scoot og skate) og 6 klasse (parkour) må vurdere selv om de vil være med gruppen BARN eller UNG.
Lørdag og søndag vil det være 2 økter for hver gruppe og det blir servert lunsj mellom øktene. Deltakerne kan oppholde seg i skate/parkourparken mens den andre gruppen har kurs, dersom det er ønskelig. Lørdag kveld blir det felles grilling og sosialt samvær, forhåpentligvis i fint vær på Mjøsstranda. Det kan også være at noen av øktene legges ute.

Skateskole 8. september til 13. september

Instruktører

Nicholas Hansen, instruktør i Hamar Skateboardklubb, er en erfaren instruktør og skater som har konkurrert i norgestoppen.
Vegard Backe (30 år), også han instruktør i Hamar Skateboardklubb, er en erfaren instruktør og skater. Vegard har skatet siden han var 8-9 år og elsker surfing, skateboard og snowboard. Han vil gjerne hjelpe unge til å finne gleden med brettsport.
Kjersti Smedholen (37 år) er mor til 3 skatekids (!) og har brettsport som sin store lidenskap. Kjersti ønsker spesielt å bidra til at flere jenter finner glede og mestringsfølelse på brett.

Parkourskole 17. september til 20. september

Instruktører

Dominik Akuk Cieszyński, opprinnelig fra Polen, holder til i Sarpsborg og er en av norges fremst innen parkour. Med sitt eget Team Exeo reiser han og teamet rundt om for å vise fram og fremme parkour, og gjennom firmaet Exeo designer og leverer han parkouranlegg.
Christian B Hansen (22), opprinnelig fra Gjøvik Parkour, bor og trener parkour i Oslo. Lidenskapen ble født på Gjøvik.
Reier André Tøftum Gustavsen (22) fra Gjøvik har tatt opp igjen gamle kunster og håper å bidra til at Gjøvik Parkour kan få anlegg og vokse. Han bidrar som hjelpeinstruktør på parkour-skolen, og kjenner Christian godt fra tiden de trente sammen.

Scoot-skole 21. september til 27. september

Instruktører

Christoffer Buraas, 19 år fra Oslo, har deltatt i både NM og EM, og vært instruktør på diverse scootcamps i Skur 13 og Camp Vierli.
Erik W Iversen, 18 år fra Gjøvik, har kjørt scoot i 7 år og er en ivrig scooter som er i Norgestoppen.
Eric Nicolai Vahtera Narten, 18 år fra Gjøvik, har kjørt i 5 år og tar triks få i Norge gjør etter han.

Åpen hall i 3 uker

 • Gjennom alle ukene det er kurs er det åpen hall og gratis inngang for alle.
 • Sjekk timeplaner for tilgang. Det er begrensede tidspunkt og det skilles på alder og aktivitet.
 • På tidspunkt som er for alle skal hensynet til de minste og uerfarne gå foran.
 • På grunn av smittevernregler kan det bli fullt i hallen. Det vil da kunne bli tidsbegrensing og ventelister.
 • ALLE som skal bruke hallen må gjøre seg kjent med, og bekrefte, skjema for egenerklæring. For de under 18 år må foresatt bekrefte/ signere. Skjema fås i resepsjonen ved innmelding eller «drop in». For kursene bekreftes skjema ved påmelding.
 • Alle må følge de til enhver tid gjeldende retningslinjene for smittevern.
  • Holde seg hjemme om man har symptomer på sykdom.
  • Vaske hender godt og ofte, og holde minst 1 meter avstand til andre.
   • For barn og unge under 20 år er det tillatt å drive aktivitet også med kontakt. Vi forsøker allikevel å begrense unødvendig kontakt.
  • Spriting av hender inn og ut av Fønix, samt begrense unødvendig felles berøring av flater.

Utlån og salg av utstyr

 • Scoot og skate krever at man som minimum har hjelm og sykkel/ brett.
  • Øvrig beskyttelsesutstyr som kne- og armbeskyttere, og evt. håndleddsbeskytter, anbefales. Parkour krever ikke utstyr.
 • For de som ikke har eget utstyr fra før vil det være mulig å låne eller kjøpe utstyr.

Offisiell åpning

Skate- og parkourhallen vil bli offisielt åpnet i forbindelse med campen. Det vil komme informasjon om når dette blir markert.
Avisa Ringsakern har skrevet om campen, og du kan lese det her.

VELKOMMEN TIL AKTIVITET