!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.data-privacy-src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '228537580909293'); fbq('track', 'PageView');
Silje Gudahl2024-03-07T16:38:09+01:00

PERSONLIG TRENER – level 2

SILJE

GUDAHL

Utdannelse:

Kostholdsveileder 2013 (Active Education) Personlig trener 2014 (Active Education)

Om Silje:

Jeg bestemte meg for å bli PT fordi jeg ønsker å hjelpe andre. Uansett hva målet ditt er skal jeg lage et program som er tilpasset dine forutsetninger og din hverdag. Å nå et mål krever tålmodighet, struktur og disiplin. Jeg vil heie på deg hele veien mot målet. Livet skjer, og det har jeg forståelse for, derfor vil jeg også være din støttespiller når det meste kjennes litt ekstra tungt. Det er viktig for meg at du kjenner på mestringsfølelse og treningsglede, så det er noe vi legger stor vekt på.

Mitt mål er at du skal lære masse og på sikt bli så selvstendig at du kan ha en skadefri treningshverdag med masse progresjon resten av livet.

Gå til toppen