Gruppetimer ute

Da kjører vi i gang med gruppetrening ute på Fønix!! Fra og med mandag 4. mai, blir det timer både morgen og ettermiddag.

Gruppetimene skal kjøres på forsvarlig vis med tanke på smittevern. Alle har et ansvar om å følge de retningslinjene som blir gitt.

Føler du deg syk, skal du ikke delta på utetimene.

All medlemmer kan være med, uavhengig av om det har vært behov for å stoppe betalingen. Utetreningene er en del av det Fønix gjør for å bidra til at flest mulig er aktive i den situasjonen vi er i, og sikre at vi beholder så mange medlemmer som mulig. Det er viktig for at Fønix skal være like bra – eller bedre – når vi kan åpne og ha normal drift igjen.

Timene utføres på følgende måte:

  • Alle deltakerne må ha med egne matter (Treningsmatte/liggeunderlag/ pledd/ håndkle).
  • Minimum 2 meter mellom hver deltager. Det vil være oppmerkede områder som deltakerne skal forholde seg til.
  • Ingen adgang til treningssenteret overhodet, hverken toaletter eller øvrige lokaler.
  • Standard smittevernsregler fra FHI skal overholdes.
  • På grunn av plasskapasiteten er timene – i alle fall foreløpig – forbeholdt eksisterende medlemmer.
  • For å forholde seg til FHI sine retninglinjer om grupper, ønsker vi at du kommer ca. 2 minutter før timestart, og forlater treningsområde så snart timen er ferdig.

Oppmøtested:

Klikk på gruppetimer med grønn farge. Der vil oppmøtested stå.
På Fønix CC Stadion vil det alltid være på CC taket.
I Brumunddal kan timene bli avholdt på forskjellige steder. Per nå er dette parkeringsplassen på baksiden og en gressplen i nærheten til Fønix.

Påmelding:

Alle må melde seg på. Det er ingen mulighet til å dukke opp for å se om det blir plass, da dette kan bryte FHI sine regler om antall personer samlet i grupper.

Påmelding gjøres på vanlig måte gjennom appen eller hjemmesiden. Vi ønsker at flest mulig medlemmer skal få muligheten til å delta. Du kan derfor max ha 2 aktiv bookinger om gangen. Du kan booke 7 dager frem i tid. Når du har deltatt på din bookede time, har du muligheten til å booke en ny time. Avbestilling av booket time, må senest skje 2 timer før den bookede timen. En time før time starter, låses timen. Det er da de som står på listen som da har fått plass, og venteliste slettes.

NB: Ikke meld deg på online gruppetimer, dersom du skal trene på utetimene. Da vil den bookingen gjelde og du vil ikke få meldt deg på utetimene.

Værforbehold:

Det vil være værforbehold om timene avholdes. Dersom Fønix mener det er uforsvarlig å ha en time, vil deltakerne som har meldt seg på de aktuelle timene få sms.

Utstyr:

Det vil ikke være mulighet for å låne utstyr av senteret.

  • Ha med egen matte/liggeunderlag.
  • Ta gjerne med egne hansker
  • Dersom du skal på Mage/rumpe/lår, kan du ta med egen miniband dersom du har dette.