Yogakurs

Gravidyoga
8 ukers kurs
Kurs 1: tirsdager kl. 17:00
Oppstart 2. mars

Kurs 2: onsdager kl. 11:00
Oppstart 3. mars

Pris medlemmer: 2000,-

Pris ikke-medlemmer: 2500,-

Å utføre yoga under graviditet hjelper kvinner til å føle seg sterkere, mer selvtillit når det nærmer seg fødsel samt redusere stress. Gravid yoga er et 8-ukers kurs som er designet for å hjelpe kvinner med en sunn og lykkelig graviditet. Hver time vil tilby positurer som styrker beina, åpner bekkenet, noe som gir en lettere fødsel. Videre vil yoga lære deg å puste å puste inn mer oksygen, slik at kroppen din får næring, noe som øker helse og velvære. Det vil være avslappende meditasjoner i løpet av hver klasse for å hjelpe deg med å komme i kontakt med kroppen din og babyen din under graviditet og utover.

Stolyoga for seniorer (for seniorer 55+)
8 ukers kurs
Mandager kl. 10:00
Oppstart 8. mars

Pris medlemmer: 2000,-

Pris ikke-medlemmer: 2500,-

Gjenopprett fleksibiliteten og mobiliteten. Dette passer for deg som er 55+ år.

Yoga er en utmerket måte for eldre til å løsne og strekke smertefulle muskler, redusere stress og forbedre sirkulasjonen. Det reduserer også angst, hjelper til med å senke blodtrykket, beskytte leddene og bygge styrke og balanse. Dette yogakurset er designet for å opprettholde balansen, forbedre bevegelsesområdet i leddene, og gir en mindre smertefrie kropp.

Introduksjonskurs i Ashtanga yoga
8 ukers kurs
Torsdager kl. 18:00
Oppstart 4. mars

Pris medlemmer: 2000,-

Pris ikke-medlemmer: 2500,-

Dette kurset er for deg som er nybegynner av yoga eller ønsker å lære de riktige teknikkene til Ashtanga Yoga posisjoner, samt forstå hvordan pusten påvirker bevegelsene dine. Hver klasse vil være med sakte utførelse av teknikkene. Hvis du har gått på Merics Ashtanga Yoga-klasser i vårt senter og ønsker å komme videre i denne metoden, er dette kurset perfekt for deg!

[ninja_form id='56']