Velkommen til Seniordagen for deg og en venn!

Vi spanderer lunch på de 50 første påmeldte!

Tirsdag 17.september inviterer Fønix CC Stadion på Hamar til Seniordag. Som medlem, kan du invitere med en venn denne dagen.

Tar du  med deg en venn som ikke er medlem fra før denne dagen, så spanderer vi lunch på begge to. Gjelder de 50 første påmeldte!  (kr. 149,- dersom man kommer alene).

Vi får besøk av TV personlighet og Personlig Trener, Yngvar Andersen samt Matgledekorpset som er representert med Marit Toverud og Hai Hang.

Yngvar Andersen kjenner mange sikkert igjen fra NRK sitt program PULS, der han gav råd om trening til seerne. Han har en enkel, tydelig, ærlig og humørfylt måte å kommunisere på, og han holder pekefingeren veldig lavt. Hans motto: «Berre gjer da», har hjulpet veldig mange seniorer ut av sofaen til en bedre hverdag.

Hai Hang og Marit Toverud kommer fra Matgledekorpset. Hai og Marit er klare for å inspirere deg til mat-og måltidsglede.  Målet er å bidra til mer bevissthet rundt maten og måltidets betydning for eldre mennesker og trivsel.

Program:

10:45 – 11:45: Seniortrening med Roar og Geir Atle. Roar og Geir Atle har hver tirsdag og torsdag seniortime på Fønix CC Stadion

11:45 – 12:15: Skift og dusj

12:15 – 13:00: Lunch på Volum. Vi spanderer på deg og din venn. (kr. 149,- dersom man kommer alene og ønsker lunch)

13:15 – 14:15: Foredrag med Yngvar Andersen. «Fysisk aktivitet for seniorer»

14:5 – 15:15: Foredrag med Hai Hang og Marit Toverud. «Kosthold for de eldre»