Vi er klare 15. juni!

Vi gleder oss veldig til å se deg igjen, og håper du gleder deg like mye.
15. juni er vi klare til å gi alle Ekte Treningsglede! 🙂

Fram mot åpning vil vi fortsette med diverse aktiviteter, og når vi åpner skal det være trygt å komme på trening. Bransjestandarden for smittevern vil beskrive hvordan sentrene kan drive etter åpning. Den skal vi følge til punkt og prikke. Hva den innebærer vil vi komme tilbake til når den er klar.

Takket være alle dere fantastiske medlemmer ser det ut til at vi vil klare oss gjennom denne meget krevende perioden. Vi er imidlertid bekymret over at vi åpner i lavsesong, etter en lang periode uten nye medlemmer og med flere utmeldinger enn normalt. Sommeren blir krevende og vi må ta kloke valg fremover for å kunne opprettholde det gode treningstilbudet dere er vant å få av oss – og aller helst gjøre det enda bedre! Til det trenger vi hjelp av alle dere som er medlemmer.

Få din venn til å begynne hos oss nå, tren gratis fram til 1. september:

Vi ønsker å takke deg som har valgt å støtte oss gjennom denne perioden ved å beholde ditt medlemskap.

Dersom du får en venn til å bli medlem på Fønix innen vi åpner, skal både du og vennen få trene gratis helt frem til 1. september. Det eneste vennen din trenger å gjøre når han/hun melder seg inn, er å skrive ditt navn i feltet «vervet av». Det vil bli mulig å melde seg inn fra mandag 18. mai.

Aktiviteter frem til åpning 15. juni:

 • Utetimer:
  Vi har nå begynt å kjøre utegruppetimer. Vi kjører i dag både styrketimer, kondisjonstimer og dansetimer. Alle disse timene vil du finne på vår utegruppetimeplan. Timene har grønn farge. Du må forhåndspåmelde deg på timene. For mer informasjon, gå inn på aktuelt. Vi vil påpeke viktigheten av smitteverntiltak når vi trener sammen. Føler du deg syk, skal du ikke delta på utetimene. Bruk spritdispensere som er tilgjengelig ute og hold minst en meters avstand. Se mer info her.
 • Team Fønix – uteløping:
  Denne uken starter vi også opp med våre løpegrupper ute. Her er det plass til 15 personer på hver time, så husk å forhåndsbooke deg på onlinetimeplan.
 • PT timer – Ute
  Flere av våre personlige trenere har begynt å avholde PT timer ute med medlemmer som har kjøpt PT timer før vi måtte stenge. Siden situasjonen er forskjellig for hver enkelt PT vil de kontakte sine medlemmer dersom de har mulighet til å starte med PT timer ute. De som vil kjøpe nye PT timer må i utgangspunktet vente til vi åpner – men kan sende en mail for å forhøre seg om det er noen personlige trenere som har mulighet til å trene nye medlemmer.
 • Onlinetimer:
  På vår onlinetimeplan kan du finne forskjellige gruppetimer som går til bestemte tidspunkter. Disse timene vil bli vist på vår livestream. Hvis du ikke har mulighet til å følge timene på de oppsatte tidspunktene, kan du finne igjen gruppetimene på vår gruppetimebank.
 • Online LIVE Trening
  Vi har måtte prioritere og flyttet fokus til trening ute. Det vil imidlertid også bli Online LIVE Trening, og disse vil bli merket med Online LIVE på timeplanen.
 • Trimpoeng:
  Fønix Trimpoeng er et gratis turkonkurransekonsept som gjør det mye mer motiverende å komme seg ut på tur! Du laster bare ned Trimpoengappen og blir med på en konkurranse med turer i Hamar og i Brumunddal. Les mer her.
 • Fønix Challenges:
  Hver dag frem til 17. mai kan du utfordre deg selv med forskjellige «Fønix-challenges» som vi gir deg på våre facebook og instagram sider. Du vil også finne de på vårt online treningsportal her.
 • Trening ute med utstyr
  Vi vil utrede nærmere mulighetene for trening ute med bruk av utstyr, og vil komme tilbake til dette dersom vi ser at dette lar seg gjennomføre.

Medlemstrekk i Mai:

Medlemstrekk i mai vil bli håndtert i henhold til det valget du har tatt ved tidligere henvendelser fra vår side. Det vil si at dersom du ikke har foretatt noe valg, eller du har valgt å støtte ditt treningssenter, vil trekket i mai gå som normalt. Dette vil komme deg tilgode som utvidet treningstid på slutten av ditt medlemskap.

Filmen er fra posten vi la ut på facebook på fredag.