Til deg som tidligere medlem på Treningskompaniet

Fønix ønsker å bidra til at alle som har mistet sitt treningstilbud kan komme fort i gang igjen, uten å tape penger på at treningssenteret man har benyttet nå er stengt.

Under finner dere informasjon om Fønix og tilbud til alle fra Treningskompaniet som ønsker å trene på Fønix. Vi har plass til mange flere og håper at vi får deg med oss i vårt arbeid med å lage et stort og godt trenings- og aktivitetssenter i Brumunddal. Vi har også treningssenter på Mølla Storsenter, som tilbyr billig trening på et godt utstyrt treningssenter, til de som trenger det.

Velkommen til Fønix 🙂

Irene Tollefsrud
Senterleder, Fønix Brumunddal


ETG AS – Fønix Brumunddal – har kjøpt opp alle eiendelene fra konkursboet til Treningskompaniet.

Eiendelene består for det meste av rundt 20 tonn med treningsutstyr og inventar.

Fønix vil gjerne hjelpe alle som har trent på Treningskompaniet 🙏
På Fønix har vi plass til mange flere, og vi ønsker å bidra til at ingen taper penger på konkursen. Alle medlemmer på Treningskompaniet får derfor:
 • Kostnadsfri trening på Fønix for alt som er betalt for trening som nå ikke kan benyttes 🙂
 • Samme pris og betingelser som du har hatt på Treningskompaniet ut 2023 (ta bare med dokumentasjon).
 • Selvsagt ingen innmeldingsavgift! (Normalt kr. 299,-)
 • * Den eneste forpliktelsen er at du må være betalende medlem minst like mange måneder som du får gratis.
Fønix har fram til fredag også tilbud hvor du kan trene på alle Fønix 4 treningssentre i Brumunddal og Hamar til 399,- per mnd. helt fram til september. Medlemmer fra Treningskompaniet som ønsker dette vil slippe å betale administrasjonsgebyret som normalt er på 299,- kroner 🙂
Kontakt resepsjonen på Fønix Brumunddal, eller send en mail  til post@ektetreningsglede.no, om du vil benytte tilbudet.
Vi håper alle fortsetter å trene, og at mange kommer til Fønix 🙏 Alle er hjertelig velkomne 🙂

Som medlem på Fønix Brumunddal (Det store senteret i Nygata) har du tilgang på alle Fønix 4 treningssentre i Brumunddal og Hamar.

Les mer om Fønix treningssentre her: https://www.ektetreningsglede.no/vore-sentre/

Dersom du har blitt medlem på et annet treningssenter kan du fortsatt starte på Fønix uten å tenke på at det koster noe ekstra:

 1. Dersom det er under 14 dager siden du startet på et annet treningssenter kan du benytte angrerett dersom du heller ønsker å trene på Fønix. Du kan kontakte Fønix på post@ektetreningsglede.no om du trenger hjelp til dette.
 2. Dersom det er for sent å benytte angrerett vil du uansett kunne starte på Fønix, og du vil ikke betale noe før du er ferdig med bindende betaling på det andre treningssenteret. Den eneste forutsetningen vi har er at du må være betalende medlem på Fønix minimum like mange måneder som du har trent uten å betale noe.

På Fønix har 5 idrettslag sine arenaer.

 • Ringsaker Skateklubb
 • Ringsaker Parkour
 • Brumunddal Taekwondo Klubb
 • Brumunddal Kampsport Gym
 • Ringsaker Functional Fitnessklubb

I skatehallen, parkourparken og kampsporthallene, har flere hundre barn og unge sitt aktivitetstilbud. Ved å trene på Fønix er du med og bidrar til at disse kan ha slike arenaer å drive sin aktivitet i. Det setter de og Fønix enormt stor pris på 🙏