Nytt år og nye muligheter!

Det har vært tre krevende år med pandemi. Nå tror vi på et år uten restriksjoner, og vi håper strømpriskrisen løser seg!

I krevende tider er vi enda mer avhengig av

Les mer om kurs og aktiviteter under, sammen med annen viktig informasjon.

Tusen takk for at du er medlem på Fønix! Godt Nytt År til dere alle!

Irene Tollefsrud
Senterleder, Fønix Brumunddal


Er det noen av dine venner som kunne tenke seg å prøve Fønix? Kopier lenken til det senteret man ønsker å prøve under, og send til de du vil. OBS: Kun for de over 18 år.

I hele januar kan du ta med venner og kjente på ÅPEN UKE! De kan prøve oss en valgfri uke i løpet av januar, og de bestemmer selv når uken skal begynne. Det eneste de trenger å gjøre, er å benytte lenken under. Så velger de «Åpen uke januar 23» og registrerer seg. De kan også registrere deg ved ankomst, hvis de vil.

Hamar: fonix.ibooking.no/?page=signup&tilbud=3128&location=440
Brumunddal: fonix.ibooking.no/?page=signup&tilbud=3128&location=316

Prisen på kr. 50,- er for egen inngangsbrikke/garderobelås. Dersom de melder deg inn, vil vi trekke fra dette beløpet på den første fakturaen.

Booking av gruppetimer

Når de har fått registrert seg på Åpen uke, vil de kunne booke gruppetimer online på lik linje som våre eksisterende medlemmer.

Fønix, Ringsaker Skateklubb og Ringsaker Parkour inviterer til GRATIS AKTIVITET i uke 2, 3 og 4! *

* Alle som skal bruke skateparken eller parkourparken må være medlem i Ringsaker Skateklubb eller Ringsaker Parkour. For 2023 koster det 100 kroner.

PARKOUR TRENINGER hver tirsdag med oppstart 10. januar. Informasjon om grupper og tider vil bli lagt ut i uke 1 på Ringsaker Parkour sin facebookside.

Timeplan i skateparken vil ha tider for SKATE, SCOOT og BMX, og den vil bli lagt ut i uke 1 på Ringsaker Skateklubb sin facebookside.

Under er noen bilder fra skateparken og parkourparken, og en film fra parkour under sommerskolen 2021:

FØNIXKIDZ

FønixKidz er fysisk aktivitet tilrettelagt for barn med fokus på lek og mestring. FønixKidz kjøres som kurs over en 8 ukers periode, med én
trening i uka. Vi avslutter kurset med å invitere foreldre og besteforeldre på en hyggelig avslutning hvor vi viser frem litt av det vi har lært.

Kursavgift kr. 800,-

Nytt kurs starter på Fønix Brumunddal torsdag 2. februar
Torsdager kl. 16:30 FønixKidz 4 – 6 år Fønix Brumunddal.

Informasjon om påmelding vil legges ut på hjemmesiden og i sosiale medier før oppstart.

KIDZUMBA

KidZumba – barnedans er for de mellom 4 – 12 år. KidZumba kjøres som kurs over en 8 ukers periode, med én trening i uka. Vi avslutter kurset med å invitere foreldre og besteforeldre på en hyggelig avslutning hvor vi viser frem litt av det vi har lært.

Kursavgift: kr. 800,-

Oppstart på Fønix Brumunddal tirsdag 31. januar
Tirsdager kl. 16:30 KidZumba 4 -7 år
Tirsdager kl. 17:15 KidZumba 8-12 år

Informasjon om påmelding vil legges ut på hjemmesiden og i sosiale medier før oppstart.

KAMPSPORT

Fønix Brumunddal har kampsporttrening i samarbeid med Brumunddal Taekwondo klubb og Brumunddal Kampsport Gym.

Kampsport er variert og komplett trening, og på Fønix er det kampsporttrening for liten og stor. Hele kroppen trenes uansett hvilken kampsport man velger. Kampsport bygger selvtillit, og man lærer seg selvforsvar.

LES MER

FØNIXUNG OG FUNCTIONAL FITNESS TEENS

I det du begynner på ungdomsskolen kan du melde deg inn på Fønix med et FønixUng-medlemskap, medlemskapet har du frem til du begynner på videregående. Medlemskap på Fønix gir deg tilgang på egentrening i studio, alt av gruppetimer, kampsport, skatehall, parkourhall og buldrevegg mm.

LES MER HER

MOR & BARN

Mor&barn er for deg som har barn mellom 6 uker og 1 år. Du trenger ikke ha noe treningserfaring for å delta på kurset. Kursene holdes av instruktør med Personlig Trener utdannelse. Timen er sammensatt av både kondisjon og styrkeøvelser. Du kan selv velge om du ønsker å bruke babyen som belastning på timen, eller la den kose seg ved siden av deg treningen igjennom. Etter treningen kan man sette seg ned i våre koselige relaxavdelinger for å bli kjent med de andre deltakerne. Vi spanderer kaffe, te og noe enkelt å bite i.

Kurset har en varighet på 10 uker med trening en gang i uken.

Nytt kurs starter opp:
Fønix Brumunddal: mandag 30. Januar kl. 11:30
Fønix CC Stadion: onsdag, 1.februar kl. 11:00

MELD DEG PÅ HER

FØNIX FUNCTIONAL FITNESS


Functional Fitness tar utgangspunkt i en helhetlig tankegang og omhandler å bedre og optimalisere alle fysiske egenskaper. På Fønix Brumunddal har vi en egen Functional Fitness avdeling hvor vi kjører 10 -15 økter i uka med konstant variasjon trenes utholdenhet, arbeidskapasitet, styrke, smidighet, kraft, hurtighet, eksplosivitet, koordinasjon samt balanse og presisjon. I bunn ligger programmering av funksjonelle bevegelser, kondisjon, turnøvelser og olympiske løft.Hvis du syns at det å kjøpe PT er for kostbart, kan dette være et veldig godt alternativ!

LES MER HER

1. desember åpnet Fønix en avdeling på Mølla Storsenter i Brumunddal sentrum. Du kan lese mer om Fønix Mølla ved å klikke her.

Fønix Mølla er et romslig og hyggelig treningsstudio for de over 18 år. Det ubemannet med nøkkelkortløsning som tilbyr trening 365 dager i året mellom kl. 05 – 23. I filmen under kan du se hvordan treningssenteret var tenkt å bli. Kom innom dersom du vil se hvordan det har blitt 🙂

Fønix Storhamar åpner endelig i løpet av januar.

Treningssenteret er samlokalisert med Hamar Padel, og for alle brukerne vil det framstå som et helhetlig aktivitetssenter.

  • Over 750 kvadratmeter treningssenter, med et stort utvalg kondisjon- og styrketreningsapparater.
  • Åpent fra 05:00 til 23:00 (Ubetjent og tilgang med adgangskontroll)
  • Egen Functional Fitness avdeling.
  • Alle medlemmer på Fønix CC Stadion og Fønix Brumunddal vil kunne benytte seg av senteret uten ekstra kostnad.

Informasjon om åpningsdag vil komme tidlig på nyåret.

Fønix har egne fysioterapeuter som kan tilby behandling og trening. Bestill time hos Fønix Fysioterapi i dag og unngå ventetid.

LES MER HER

Nytt treningstilbud på Fønix treningssenter

Det finnes flere gode treningstilbud for eldre, men ikke alle eldre kan nyttiggjøre seg dagens tilbud. Personer med kognitiv svikt og/eller demens er en særlig utsatt gruppe, hvor deltakelse i organiserte aktiviteter kan oppleves vanskelig eller utfordrende selv tidlig i sykdomsforløpet.

Fysisk trening er noe av det viktigste en driver med for å bremse demensutvikling, holde ved like funksjoner og bedre livskvalitet for personer med demens. Derfor startes det opp et treningstilbud for personer med kognitiv svikt/demens i tidlig fase – et tilrettelagt treningstilbud.

Velkommen til infomøte 26. januar kl.11:00 på Fønix Treningssenter.
Oppstart av treningsgruppa vil bli i februar.

Kontaktpersoner:
Solveig Brekke Skard mobil: 95034050
Anne Grethe Teien mobil: 95960247

Samarbeid

Det er viktig at personer med demens tilbys et tilrettelagt treningstilbud. Derfor har Ringsaker demensforening etablert et samarbeid med Fønix treningssenter for å få et slikt tilbud realisert.

Samarbeidet er utvidet slik at det nå er etablert et samarbeidsforum/ ei arbeidsgruppe hvor både Ringsaker kommune, AFS (Forskningssenter for aldersrelatert funksjonssvikt og sykdom), Ringsaker demensforening og Fønix treningssenter deltar.

Oppstart av treningsgruppe februar 2023

Treningsgruppa vil ha to samlinger pr. uke over en periode på 12 uker, tirsdag og torsdag.

Samlingen vil bestå av ca. en times fysisk trening og en sosial samling etterpå på Fønix treningssenter

Pårørende/ledsager kan delta hvis det er ønske om det.

Treningen blir tilpasset de som deltar. Det vil også være mulighet for en fysisk test i for- og etterkant av treningsopplegget, dvs. før oppstart og etter 12 uker

Tilbudet er åpent for personer fra Ringsaker kommune og kommuner i nærheten.

Tilbudet vil følges og evalueres av Forskningssenter for aldersrelatert funksjonssvikt og sykdom (AFS), Sykehuset Innlandet, men det er helt frivillig om en vil delta i dette.

Tilbudet er gratis i de første 12 ukene av prøveperioden for prosjektet


Prisjustering

Med bakgrunn i utviklingen i konsumprisindeksen justerer Fønix prisene på sine medlemskap med 30,- kroner per måned, gjeldende fra og med februar 2023. Betaling for februar har forfall 20. januar. Medlemmer innenfor bindingstid og prisgaranti blir først justert første trekk for måneden etter fullført avtaleperiode. Det er viktig at alle medlemmer forsikrer seg om at AvtaleGiro-grensen er satt i henhold til ny månedspris.

Pris på Fønix Mølla justeres ikke.