FØNIX ÅPNER TRENIGNSSENTER PÅ MØLLA STORSENTER

Fønix har kjøpt eiendelene etter konkursen i Mudo Gym Brumunddal, og det er signert leiekontrakt med Mølla Storsenter for videre drift av treningssenteret. Lokalene skal pusses opp og Fønix Mølla åpner i november.

«Vi har hatt en veldig god dialog med Mølla Storsenter og gleder oss til å åpne avdelingen på Mølla. Nå kan også de som ønsker eller trenger lavere pris være med å sikre det store og brede aktivitetstilbudet Fønix har i Brumunddal. Det er krevende tider etter to år med pandemi og nå energikrise og økte kostnader for alle. For å sikre at vi fortsatt kan ha et av Norges største og beste aktivitetssentre i Brumunddal, som blant annet inkluderer aktivitetstilbud til flere hundre barn og unge i skateparken, parkourparken og kampsportsalene, trenger vi at mange nok velger Fønix. 

Fønix Mølla skal ha et rolig treningsmiljø med voksne medlemmer, og det er derfor18 års aldersgrense. Vi gjør noen endringer i lokalene, og arealet for styrke- og kondisjonsapparater øker med 150 kvadratmeter.

Det er mulig å melde seg inn med åpningstilbud til 199,- kroner per måned på Fønix Mølla allerede nå. Fram til åpning kan alle som melder seg inn trene på Fønix i Nygata.»

Irene Tollefsrud
Senterleder Fønix Brumunddal

Hvorfor åpner Fønix treningssenter på Mølla?

I 25 år – omtrent på dagen i dag – har vi gitt alt for at alle som bor i og rundt Brumunddal skal få et trenings- og aktivitetssenter som ikke står noe tilbake for de beste og største treningssentrene i de store byene, til en lavere pris enn tilsvarende tilbud koster andre steder. Det har vært – og er – vårt mål.

Med over 5000 kvadratmeter med store og luftige avdelinger for styrke- og kondisjonstrening, Norges største og beste sal for gruppetrening, en av Norges beste innendørs skateparker og kanskje Norges beste innendørs parkourpark, to kampsportsaler for taekwondo, boksing, kickboxing og annen kampsport kan vi si at vi har klart det ganske bra. Fønix Brumunddal er et av Norges største og mest imponerende treningssentre. Det er takket være alle medlemmene vi har på Fønix. Fønix er til for medlemmene, og Fønix er medlemmene sitt treningssenter.

Det har vært – og er – krevende. For å drifte et slikt stort aktivitetssenter er man avhengig av at mange nok ønsker et slikt tilbud, og velger å være medlemmer. I en liten by som Brumunddal er derfor konkurransen fra ubetjente treningssentre som kan ha lavere pris på grunn av små lokaler, kun tilbud om styrke- og kondisjonstrening og små eller ingen kostander til ansatte, en stor utfordring. Velger for mange slike alternativer vil det ikke være mulig å drive det store aktivitetssenteret Fønix mener Brumunddal må ha.

Ved å åpne treningssenteret på Mølla vil vi kunne tilby et godt alternativ til de som ønsker eller trenger å betale mindre for treningen. De som velger å trene på Mølla vil være Fønix medlemmer, og de er da med og støtter oss i arbeidet med å drifte også det store aktivitetssenter i Brumunddal, som bl.a. legger til rette for aktiviteter spesielt rettet mot barn og ungdom, slik som skateboard, parkour, taekwondo og annen kampsport. Med det billigste treningssenteret i byen – som Fønix på Mølla blir – kan også de som vil eller trenger å spare penger være med og støtte opp om at Brumunddal kan ha et slikt aktivitetssenter. Det kan være viktig for mange i disse tider.

Vi håper flest mulig blir med på laget og sikrer et aktivitetssenter i Brumunddal som ikke står noe tilbake i forhold til de beste man finner i de store byene, og oppfordrer alle til å velge Fønix som sitt treningssenter.

💚💜🤍

  • Treningssenter på Mølla Storsenter som åpner i november.

  • Ubetjent treningssenter med 18 års aldersgrense.

  • Alle Fønix medlemmer på treningssentrene i Brumunddal og Hamar vil ha tilgang til Fønix Mølla.

  • Medlemmene som velger Fønix Mølla har kun tilgang på Fønix Mølla. Fram til åpning har de som blir medlemmer tilgang på alle Fønix treningssentre i Brumunddal og Hamar.

  • 750 m2 treningssenter med et stort utvalg av styrke- og kondisjonsapparater.

  • Pris per måned uten bindingstid er kun 299,- kroner.

  • Åpningstilbud: 199,- kroner per måned i 6 måneder. Deretter kun 249,- kroner per måned i minimum 6 måneder.

  • Alle som er medlemmer på et annet treningssenter kan melde seg inn på Fønix og trene gratis ut bindingstiden på det andre treningssenteret, mot å binde seg i tilsvarende antall måneder man har trent gratis.