Velkommen som medlem på Fønix Treningssenter

 

Takk for at du har valgt Fønix som ditt treningssenter.

Vi vet at når du kommer deg raskt i gang med regelmessig og riktig trening, vil du ha store sjanser til å nå dine mål.

For at du skal få en enklest mulig start på din treningsreise, vil vi her gi deg noen tips som kan gjøre din oppstart enklere.

MinSide og Fønix-appen

Du kan laste ned Fønix-appen på din smarttelefon, den finnes både på Play og i App Store. I appen har du mulighet til å følge med på nyhetsoppdateringer fra Fønix, og du har full oversikt over timeplanen på senteret i Brumunddal og på CC i Hamar. Appen gjør det også enkelt for deg å melde deg på, melde deg av og sette deg på venteliste på timene begge sentrene har å tilby. Du finner også hjelp til timebooking i appen dersom det skulle være nødvendig.

For å kunne booke timer, må du først gå inn på «Innstillinger» og legge inn ditt telefonnummer som brukernavn og passord, dette gjør du kun første gang du bruker appen. Dersom du ikke har booket timer via nettet før, må du først hente passordet ditt fra den vanlige timeplanen på nettsidene våre (www.ektetreningsglede.no). Husk å trykke på «Ny bruker», skriv inn ditt mobilnummer for å motta passordet ditt via SMS.

Kartlegging – samtale

Som nytt medlem i Fønix får du tilbud om en kartleggingstime med en personlig trener.

Timen er en samtale hvor du får kartlagt dine ønsker, målsetninger og forutsetninger i forbindelse med trening. I løpet av timen blir du sammen med treneren din enig om hvordan veien videre ser ut. For noen er det egentrening, mens det for mange andre er hovedsakelig gruppetrening. Her er det mange muligheter. De fleste velger å investere i en KOM I GANG PAKKE for å få et treningsopplegg tilpasset sine behov. Ta kontakt med resepsjonisten eller en av våre personlig trenere for å få avtalt din kartleggingstime.

Kom i gang pakke

Som et introduksjonstilbud får alle nye Fønix-medlemmer tilbud om å kjøpe en av våre kom i gang-pakker. Pakkene er ment å gi deg som medlem en så god start som mulig på treningen din her hos oss. Du kan velge mellom følgende pakker:

6 klipp PT 25

Her får du seks økter på 25 minutter med en personlig trener. Øktene kan settes opp akkurat som du ønsker. Her vil du få mulighet til å få satt opp et personlig tilpasset treningsprogram, lære deg noen nye øvelser, samt få følelse av hvordan det er å trene med en Personlig Trener.
Pris: 999,-

2 klipp PT 55

Her får du to økter på 55 minutter med en personlig trener. Øktene brukes i hovedsak til å få satt opp et personlig tilpasset treningsprogram, samt kvalitetssikre teknikken og utførelse i de ulike øvelsene.
Pris: 799,-

Fysio-oppstart

1×45 fysio førstegangskonsultasjon + 5 x 25 min oppfølging
Denne oppstartspakken passer for deg som ønsker den ekstra tryggeheten det er å ha en fysioterapeut som hjelper deg i gang med treningen.

Pris: 1999,-

AvtaleGiro og betaling

Vi ønsker at alle våre medlemmer skal opprette en avtalegiro for å gjøre betalingen av medlemskapet så enkel som mulig. Du oppretter en avtalegiro raskt og enkelt ved å gå inn på vår hjemmeside www.ektetreningsglede.no. I boksen som kommer opp, fyller du inn ditt telefonnummer og det kontonummeret som skal belastes. Du setter også en beløpsgrense på kr 1000,- (Obs! Du må sette en høyere beløpsgrense dersom du for eksempel skal betale for flere medlemskap enn kun ditt eget, eller for PT-timer). Deretter får du beskjed om å godkjenne avtalegiroen med din BankID, så skal alt være i orden. Ditt beløp vil bli trekt den 20. hver måned for den kommende måneden. Det vil si at trekket 20. mai er for juni, trekket 20. juni er for juli og så videre. Derfor er også oppsigelsestiden på en måned.

Skulle noe gå galt, så tar du enkelt kontakt med Irene på e-post: irene@ektetreningsglede.no

Dersom du ikke oppretter en avtalegiro, vil du motta faktura og et fakturagebyr på kr 70,- vil påløpe. Du vil motta denne fakturaen mellom den 8. og 12. i måneden, og betalingsfristen vil være den 20. Dersom du ikke har betalt innen fristen, vil du få en purring den 27. og en den 4. påfølgende måned, før saken går til inkasso.

FønixUng-medlemmer blir flyttet over til studentmedlemskap idet de er ferdige på ungdomsskolen. Medlemmer med studentkontrakt må vise gyldig studentbevis ved innmelding, og igjen etter 11 måneder. Dersom gyldig studentbevis ikke er vist frem innen 11 måneder etter studentmedlemskapet ble opprettet, vil kontrakten bli lagt over til et ordinært medlemskap.