Velkommen som medlem på Fønix Treningssenter

Takk for at du har valgt Fønix som ditt treningssenter. Vi vet at når du kommer deg raskt i gang med regelmessig og riktig trening, vil du ha store sjanser for å nå dine mål.

Når du er medlem på Fønix CC Stadion eller Fønix Brumunddal, kan du benytte deg av hele 4 Fønix sentre ( Fønix CC Stadion, Fønix Brumunddal, Fønix Storhamar og Fønix Mølla).

For at du skal få en enklest mulig start på din treningsreise, vil vi her gi deg noen tips og råd som kan gjøre din oppstart enklere.

 

Få tilgang til vår app MEMBRO

Du kan laste ned appen til din smarttelefon. Den finnes både på Google Play og App Store. Med appen kan du gjøre følgende:

·      Benytte for å åpne inngangsport/dør.
·      Melde deg på gruppetimer.

For å kunne booke timer, må du først gå inn på «innstillinger» og legge inn ditt telefonnummer som brukernavn og passord. Dette gjør du kun første gang du bruker appen. Dersom du ikke har booket timer via nett før, må du først hente passordet ditt fra den vanlige gruppetimeplanen på nettsiden vår, www.ektetreningsglede.no

Velg timeplan og trykk «ny bruker». Skriv inn ditt mobilnummer for å motta passordet ditt på sms.

Avtalegiro

Vi ønsker at alle våre medlemmer skal opprette en avtalegiro for å gjøre betalingen av medlemskapet så enkel som mulig. Du oppretter en avtalegiro raskt og enkelt ved å gå inn på vår hjemmeside www.ektetreningsglede.no. I boksen som kommer opp, fyller du inn ditt telefonnummer og det kontonummeret som skal belastes. Du setter også en beløpsgrense på kr 1000,- (Obs! Du må sette en høyere beløpsgrense dersom du for eksempel skal betale for flere medlemskap enn kun ditt eget, eller for PT-timer). Deretter får du beskjed om å godkjenne avtalegiroen med din BankID, så skal alt være i orden. Ditt beløp vil bli trekt den 20. hver måned for den kommende måneden. Det vil si at trekket 20. mai er for juni, trekket 20. juni er for juli og så videre. Derfor er også oppsigelsestiden på en måned.

Skulle noe gå galt, så tar du enkelt kontakt med oss:
Brumuddal: irene@ektetreningsglede.no
Hamar: anne@ektetreningsglede.no

Dersom du ikke oppretter en avtalegiro, vil du motta faktura og et fakturagebyr på kr 70,- vil påløpe. Du vil motta denne fakturaen mellom den 8. og 12. i måneden, og betalingsfristen vil være den 20. Dersom du ikke har betalt innen fristen, vil du få sms påminnelse den 27. og en purring den 4. påfølgende måned, før saken går til inkasso.

FønixUng-medlemmer blir flyttet over til studentmedlemskap i det de er ferdige på ungdomsskolen. Medlemmer med studentkontrakt og idretslagsavtaler må vise gyldig studentbevis/medlemsbevis ved innmelding, og igjen etter 11 måneder. Dersom gyldig bevis ikke er vist frem innen 11 måneder etter medlemskapet ble opprettet, vil kontrakten bli lagt over til et ordinært medlemskap.

Ønsker du en trygg og god treningsoppstart?

Kartleggingstime

Som nytt medlem hos Fønix får du tilbud om en kartleggingstime med en Personlig Trener. Timen er en samtale hvor du får kartlagt dine ønsker, målsettinger, og forutsetninger i forbindelse med trening. I løpet av denne halvtimen, blir du sammen med din Personlige Trener enig om hvordan veien videre ser ut. For noen er det egentrening, mens for andre blir det gruppetrening. De fleste velger å investere i en KOM I GANG PAKKE.

Kom i gang pakke

Som et introduksjonstilbud får alle nye Fønix-medlemmer tilbud om å kjøpe en av våre KOM I GANG pakker. Pakkene er ment å gi deg som medlem en så god start som mulig på treningen din. Du kan velge mellom følgende pakker:

Fysio-oppstart (Kun ved Fønix Brumunddal)
1×45 minutter fysio førstegangskonsultasjon + 5 x 25 minutter oppfølging. Denne oppstartspakken passer for deg som ønsker den ekstra tryggheten det er å ha en fysioterapeut som hjelper deg i gang med treningen.

Pris: Kr. 2400,-

6 klipp PT 25
Her får du 6 økter på 25 minutter sammen med en Personlig Trener. Her vil du få muligheten til å komme deg riktig i gang med din trening.Pris: Kr. 1199,-

2 klipp PT 55
Her får du 2 økter på 55 minutter med en Personlig Trener. Øktene brukes i hovedsak til å få følelse av hvordan det er å trene med en Personlig Trener.

Pris: Kr. 999,-

Trivselsregler

Vi ønsker at alle skal trives på Fønix. Derfor er det viktig at man tar hensyn til våre trivselsregler:

· Brikke, armbånd eller Membro app skal alltid benyttes for å registrere ankomst.

· Medlemmer skal alltid opptre høflig og vise hensyn til andre medlemmer og ansatte. Vi er alle ansvarlig for å skape et godt miljø med gjensidig resepkt.

· Bruk alltid rent treningstøy. Vær nøye med renslighet og egen hygiene.

· Bruk innesko under trening. Barfottrening er ikke tillatt.

· Klær og bagger skal oppbevares i garderobeskap.

· Alt treningsutstyr legges tilbake etter bruk.

· La de andre få bruke treningsapparatene når du har pause.

· PT og gruppetimer skal kun holdes av Fønix sine egne ansatte.

· Vennligst ikke hold høylytte samtaler i mobiltelefon eller lag annen sjenerende lyder i treningsarealene.

· Møt opp i tide til gruppetimer.

· Bruk av mobil på gruppetimer, er ikke tillatt.

· Fotografering og filming av andre medlemmer eller ansatte uten samtykke er ikke tillatt. Fotografering i garderobe/badstue er ikke tillatt.

· Garderobeskapene er til oppbevaring av tingene dine mens du er her og trener. Ta med deg tingene hjem etter endt trening.

· Fønix er medlem i Antidoping Norge sitt Rent Senter program. Vi har nulltoleranse ved bruk av ulovlige dopingmidler.

· Sjikanering av våre ansatte/medlemmer er ikke tillatt.

· Kalk er kun tillatt i flytende form.

· Medlemmer under 15 år:
Fønix CC Stadion – kan kun trene styrke med ekstern belastning på gruppetimer eller under tilsyn av en foresatt.
Fønix Brumunddal: Skal gjennom 2 gruppeveiledningstimer og 2 timer med FFFTeens før de kan trene på egenhånd i studio.

· Vis hensyn til andre medlemmer. Klær som kan virke støtende, er ikke tillatt.

· Vask alt av treningsutstyr etter bruk

· Alle skal gå inn og ut gjennom hovedinngang i resepsjonen. Åpning av dører for å slippe inn andre, vil føre til bot på 2000,- kroner og at du får en forlenget bindingstid på 12 måneder på ditt medlemskap.