Til Fønix medlemmer – Nyhetsbrev

 

Ekte Treningsglede

Trening for ALLE!

Merk: Informasjons-linker finner du nedenfor.

Først vil jeg takke for at du er medlem på Fønix og er med på å lage et aktivitetshus for alle i Brumunddal. Uten dere hadde ikke Fønix vært her i dag.

Vi startet Fønix som et midlertidig senter i 2011 og sa vi skulle lage et permanent senter så fort vi klarte. Det har tatt tid, men nå er vi endelig snart i mål. En ny tidsepoke starter på Fønix Brumunddal i høst/vinter. Fokuset vendes fra bygg til drift og sammen med dere skal vi lage Norges beste sted å trene!

Nå trenger vi din hjelp til å spre budskapet om at Fønix er plassen å være for alle som skal begynne å trene i høst!  Vi håper dere kan motivere mange til en aktiv hverdag og ekte treningsglede på Fønix! 

For å kunne utvikle Fønix Brumunddal videre, og sikre bl.a. tilbud som rulle- og skatemuligheter for barn og unge, er det viktig at vi får lokalbefolkningen som skal trene til å støtte opp om Fønix. Til det trenger vi at alle Fønix medlemmer er ambassadører som motiverer andre til å bli med på trening.

Vi gleder oss til å se deg og alle nye medlemmer på Fønix i høst. Vi har plass til alle 🙂

August kampanjen er i gang!
Med kun 299 per mnd ut året og kr. 0 i innmelding er det enkelt å få med venner og kjente på trening.

Du får 1 måneds gratis trening for hvert medlem du verver*.
Hvor mange gratis måneder klarer du å få?

Vi trekker ut ett reisegavekort på 5000 kroner og 5 heldige får treningsklær! Du får 1 lodd for hver du har vervet, så sjansen øker om du verver flere!!

Men enda viktigere: Du får flere å trene sammen med, og flere medlemmer er med å gjør tilbudet på Fønix enda bedre!

* Medlemmet må oppgi deg som verver ved innmelding.

Fønix Brumunddal har fått inn mye nytt treningsutstyr, bl.a. en komplett serie med «plate loaded» apparater og utstyr til ny styrke- og crossfitavdeling. Vi ferdigstiller også bygningsarbeidene i høst. Vi beklager at det vil være noe rot og støy mens arbeidene pågår og håper alle blir fornøyd med oppgraderingen.

Lurer du på hvordan du bruker de nye apparatene kan du ta kontakt med resepsjonen.

Fønix har de siste årene vært igjennom en krevende ombygging som  i høst – endelig – ferdigstilles. Det monteres nå massevis av nytt treningsutstyr i studio, vi starter opp med  Fønix Functional Fitness i en helt egen avdeling, Ps: Dance starter opp i Brumunddal i samarbeid med oss. I det hele tatt, alt vi har jobbet med de siste årene med skate- og parkourhall, tilrettelegging for ulike kampsporter og for ikke å glemme det nye barnerommet for barnepass og barneparkeing vil åpnes for bruk i løpet av høsten. Vi beklager at det har tatt lengre tid enn vi håpet på, men nå gleder vi oss over at ventetiden snart er over.

Vi har lansert nye nettsider!

Det gjenstår en del arbeid for å få ut all informasjon slik vi vil ha det, men vi har lansert sidene og skal utvikle dem videre i tiden som kommer.

Vi håper alle liker de nye nettsidene 🙂

Nå blir det crossfit trening på Fønix!

I det nye området for Fønix Functional Fitness blir det WOD’er opptil flere ganger daglig.

Mer info kommer og oppstart er 2. september! Følg med på våre nettsider og sosiale medier!

Ps:Dance er et dansestudio som tilbyr danse undervisning til barn, ungdom og voksne med over 700 danseelever i Hamar.

Nå starter Ps: Dance opp i Brumunddal i samarbeid med Fønix!

Brumunddalsjentene Mari Slaatsveen Solberg og Liv Grete Sandbakken underviser timene! Bli med og dans med dem!

Ønsker du eller ditt barn å trene Taekwondo? Brumunddal Taekwondo Klubb holder til på Fønix og har distriktets beste tilbudet til de som vil trene Taekwondo, spesielt innenfor den olympiske idrettsgrenen.

Brumunddal Taekwondo Klubb tar inn nye medlemmer fra skolestart til høstferien.
OBS: Det er begrenset med plasser, så inntaket stopper tidligere dersom partiet blir fullbooket.
Les mer på www.brumunddaltkd.no.

Vil du trene thaiboksing, mma eller annen kampsport?

Brumunddal Kampsport Gym ønsker velkommen til trening både for nye utøvere og de som har trent kampsport tidligere. Informasjon om treningstider mm vil komme på nettsidene. Du finner også Brumunddal Kampsport Gym på facebook.

Tilbudet vil utvikles og utvides i takt med ferdigstillelse av lokaler og antall medlemmer.
Kampsport er kanskje den beste måten å trene både styrke og kondisjon, forbrenne energi og komme i god form. Bli med om du vil!

Skate- og Parkourhallen ferdigstilles i høst

Utover høsten vil det bli tidspunkter for forskjellige grupper ut ifra aktivitet og alder, samt egne jentegrupper, og vi håper å få i gang skate- og parkour kurs.

Fønix er stolte av å ha en skatehall som er unik i Norge, og håper flest mulig støtter opp om hallen og Fønix slik at vi kan fortsette å ha dette viktige aktivitetstilbudet til barn og unge.

Følg med på nettsider og sosiale medier for informasjon.

Ny avdelingen for barnepass og barneparkering vil bli ferdig i høst.
Inntil da vil det være begrenset med barnepass og -parkering.

Informasjon vil komme på Fønix nettsider og i sosiale medier.

Fønix vil tilrettelegge for at foreldre kan trene sammen med barna!

Først ut er et 10 ukers kurs med oppstart 24. september.

Foreldre & Barn er en time med vekt på funksjonell trening og kroppsvektøvelser. Timen passer for alle voksne og barn fra 8 år.
Foreldre & Barn kjøres som et kurs. Kurset består av én trening i uka over en periode på 10 uker.
Pris for barn kr. 800,- (Kr. 400,- for barn som er Fønix medlem). Foreldre må være Fønix medlem og deltar uten kostnad.

Det har i en tid vært tilfeller av innbrudd i skap i herregarderoben.
Etter gjennomgang av videoopptak er saken løst.

Vi oppfordrer uansett til at verdisaker ikke legges i skap.

Innbrudd og hærverk på skap har forsterket problemene i herregarderoben i sommer.

Uavhengig av dette er det utfordringer med låser/ skap i garderobene, og vi jobber med å finne gode løsninger. Vi håper alle er tålmodige inntil problemene er utbedret, og vil forberede alle på at det vil ta noe tid.

For noen skap vil det bli skiftet fra elektroniske låser til system for hengelås. Vi skal samtidig ordne resterende skap og sjekke at de elektroniske låsene fungerer. Vi jobber også med leverandør med tanke på å bytte til nye elektroniske låser som skal fungere bedre.

For at de eksisterende låsene skal fungere i praksis er det viktig at de brukes riktig. Derfor ber vi alle som bruker de elektroniske låsene om å merke seg følgende:

 • HUSK hvilket nummer du har på skapet. 
  • Ved «feil» har det vært ganske ofte at vi finner ut at man prøver å åpne feil skap.
 • Aldri gå fra Fønix med et skap låst.
  • Brikken din må ikke låse et skap du ikke skal bruke. Hvis du gjør det fungerer ikke brikken på noen andre skap, og i tillegg vil det stå et skap låst med din brikke som Fønix vil måtte finne og åpne.
 • Hold skapdøren du skal låse inntil skapet, og hør at låsen reagerer og låser når du bruker brikken. Sjekk så at skapet er låst.
  • Dersom skapet ikke har blitt låst er trolig brikken uansett «brukt» på denne låsen. Bruk den igjen for å «låse opp», og velg et nytt skap. Fungerer ikke brikken må du forsøke 1 gang til på den første låsen, for å «frigjøre» brikken fra det første skapet.
 • Brikker som allerede har låst et skap piper 3 ganger
  • Hvis du ikke vet hvilken lås brikken er «låst» til må brikken må da tas med til resepsjonen for å «åpnes».
 • Hør på lyden når skapet låses. Kanskje er det lite batteri.
  • Ved lavt batteri vil låsen låses, men den vil pipe tre ganger. Det vil den også gjøre når skapet låses opp igjen. Dersom lyden for lavt batteri høres, eller du føler låsen går sakte og høres ut som den har lite batteri, låser du opp igjen og velger et annet skap. Merk deg skapet som kan ha dårlig batteri og gi beskjed til resepsjonen. Utenfor bemannet åpningstid kan det sendes en melding om dette til Fønix Brumunndals facebookside eller på e-post som finnes på hjemmesiden.
 • Dersom du får problemer med et skap: IKKE ødelegg og bryt opp skapet!
  • Ta kontakt med resepsjonen, eller ring vakttelefonen utenfor bemannet åpningstid. Vi hjelper deg!

Generelt er det viktig å være tålmodig dersom man bruker de elektroniske låsene, og huske på punktene over.

Vi beklager at systemet ikke er så «idiot-sikkert» som det burde være.

Opprinnelig var det slik at de nye garderobene skulle ha 18 års aldersgrense, og at barn og ungdom skulle bruke garderobene i kjelleren. Dersom problemene med at skap brytes opp og ødelegges fortsetter vil vi vurdere å innføre aldergrense med øyeblikkelig virkning. Det er derfor viktig at alle unge som bruker skapene forsøker å bruke de slik de er ment å brukes, og at man sier ifra dersom noen bryter opp skap eller bruker de feil.