Tusen takk for at nettopp du er Fønix medlem!

Det har nå snart gått en måned siden samfunnet formelt åpnet opp igjen etter alle korona restriksjoner.
Det er ikke til å stikke under en stol at perioden har vært krevende for veldig mange av oss, både dere som medlem og vi som elsker å drive treningssenter.

Perioden fra 12.03.2020 fram til 24.09.2021 har byd på mange uvventede utfordringer som hadde vært helt umulig for oss å møte og løse uten støtte fra nettopp deg! Hadde det ikke vært for deg som medlem som var med på våre onlinesendinger, holdt treningsfrekvensen ved like gjennom hel- og delvis stengte perioder og ikke minst har vasket, spritet og holdt avstand og følgt våre smittevernstiltak, hadde vi ikke vært her den dag idag!
Vi setter så utrolig pris på deg!

Nå i høst har det derfor vært vårt mål, å gi mest mulig tilbake til medlemmene våre, først og fremt gjennom å skape (forhåpentligvis :-)) morsomme og givende arrangement.
Vi har hatt Olav Tufte på besøk, hatt intimkonsert på senteret, holdt seniordag, holdt gruppetimearrangement som Les Mills release party, dance party, octofitparty, gitt ut magasin, startet diverse kurs og mye mye mer!
SAmtidig har vi mere i vente! Vi kan nevne medlemsfest og foredrag med Yngvar Andersen som de mest nærstående arrangement.

Videre ser vi nå at det er på sin plass å gi dere også en kompensasjon for at vi ikke har vært i stand til å levere det produktet vi ønsker. Se mer om dette i avsnittet lengere ned.

Mvh
Senterleder
Irene & Stijn

Ikke gå glipp av følgende arrangementer

JUBILEUMSFEST

 YNGVAR ANDERSEN

 YNGVAR ANDERSEN