FØNIX INFO

Her er litt informasjon om:

  1. Nytt treningsutstyr
  2. Gratis sommeraktiviteter for barn og ungdom – Påmelding
  3. Festivalen OMFG2024

NYTT TRENINGSUTSTYR

Vi har nå fått inn nye Technogym treningsapparater. Siden vi har tyske Gym80 i avdelingen lenger inn på Fønix, så har vi valgt å bytte til nye Technogym apparater i hovedstudioet. Dette er skikkelig kvalitetsutstyr fra en av verdens ledende produsenter av treningsutstyr. Kombinasjonen av Gym80 og Technogym, som vi nå får på Fønix, er det ingen andre treningssentre i Norge som matcher!

Hvordan skal de nye apparatene brukes?
Fortvil ikke, dette er tilsvarende apparater som var der fra før, men i den nyeste serien. De brukes på samme måte som de som stod der tidligere. Det er også noen nye apparater som vi ikke hadde tidligere. Vi skal merke alle apparatene med vår egen QR kode, med lenke til film som viser hvordan apparatene skal brukes. Dette vil først være på plass i høst.

Savner du noen apparater som var der tidligere?
Fortvil ikke, de kommer! Dette var bare første del av utskiftingen, og – såfremt det blir plass – så vil alle variantene som var der tidligere komme på plass i august.

Skjer det noe mer?
Ja, det vil skje ganske mye mer! Det vil skje en god del med både kondisjon- og plate loaded utstyret, samt frivektesområdet. Her er det garantert mye å glede seg til! Mer informasjon om dette vil komme senere, og arbeidet med dette vil skje i august/ september.

GRATIS SOMMERAKTIVITETER MED PARKOUR, SKATEBOARD, SPARKESYKKEL OG BMX

Mandager og tirsdager i uke 26, 31 og 32, fra kl. 9 til 15, er det mulighet for barn og unge til å delta på gratis aktivitetsdager. Her kan man lære PARKOUR eller RULLEAKTIVITETER av dyktige instruktører. Alle kan låne alt av utstyr, og her kan ALLE være med.

Påmelding gjøres her: https://www.ektetreningsglede.no/sommeraktiviteter-for-barn-unge-mellom-11-16-ar/

OSLO MOVEMENT FESTIVAL GATHERING 2024

OMFG 2024 ble en stor suksess, tross regn de første dagene. Over 500 deltakere fra nesten 40 nasjoner (!) var i Brumunddal. Fønix har en stor rolle i arrangementet, og er årsaken til at denne festivalen arrangeres i Brumunddal. Her var verdenseliten i PARKOUR og TRICKING på plass, og nå begynner det å komme filmer fra Fønix, Mjøsparken og Brumunddal på sosiale medier, som ses av millioner av mennesker over hele verden. Trykk for å se noen filmer fra festivalen:

Denne fra ULVEN SJENKERI går nå viralt og er sett 23 millioner ganger (!!)

NRK lagde en fin film fra festivalen som kan ses her.

Her viser Elis Torall – en av verdens aller beste parkourutøvere – hvordan det kan gjøres i parkourparken på Fønix

Se denne flotte dronefilmen fra Mjøsparken, av japaneren Taka under finalen i Tricking.

Her er et team fra Tyskland i Mjøsparken, og viser fram hvordan soft blokkene våre kan brukes.

Vi ser fram til neste år, og da skal vi være med og lage et arrangement som blir enda bedre og mer publikumsvennlig. Om været er bra går finalene i Mjøsparken lørdag 10. juni 2025, og da anbefaler vi alle å komme å se 😃🤸‍♀️🤸‍♂️