Hei alle dere Fønix Functional Fitness medlemmer

Beklager at vi ikke har kommet med informasjon direkte til dere enda. Det har vært mye å håndtere og finne ut av de første to ukene etter at vi måtte stenge. Vi har har tenkt på dere mange ganger, og vi vil snart komme med mer informasjon til dere. Denne meldingen er derfor bare for for å få gi dere litt rask og kort informasjon før vi kommer nærmere tilbake til dere.

Trekket den 20. mars var sendt inn før Fønix måtte stenge. Det kunne ikke Fønix gjøre noe med. Det er mange som vil støtte oss gjennom denne perioden ved å la betalingen gå selv om det er stengt noen uker. Dette setter vi selvfølgelig veldig stor pris på, og kanskje er denne hjelpen helt nødvendig for at vi skal klare oss. VI SKAL UANSETT SØRGE FOR AT INGEN BETALER EKSTRABETALINGEN FOR FØNIX FUNCTIONAL FITNESS. Vi vil gå inn å ta jobben med å fjerne dette manuelt på alle dere før neste betaling. For øvrig kompensasjon for betaling for basismedlemskapet, vennligst se link dere alle skal ha fått på sms torsdag / fredag.

Vi håper dere har det bra og gleder oss til å kunne se dere på trening på Fønix igjen så snart vi kan åpne, og vi kommer som nevnt med mer informasjon til dere snart.

Mvh
Fønix Brumunddal v/Senterleder Irene Tollefsrud