Tusen takk for at nettopp du er Fønix medlem!

Det har nå gått litt over en måned siden samfunnet åpnet opp igjen, etter ett og et halvt år med korona restriksjoner.
Det er ikke til å stikke under en stol at perioden har vært krevende for veldig mange av oss; både dere som medlemmer og vi som elsker å drive treningssenter.

Perioden fom 12.03.2020 tom 26.09.2021 har bydd på mange uventede utfordringer som hadde vært helt umulig for oss å møte samt løse uten støtte fra nettopp deg! Hadde det ikke vært for deg som var med på våre onlinesendinger, holdt treningsfrekvensen ved like gjennom hel- og delvis stengte perioder og ikke minst har vasket, spritet, holdt avstand og fulgt våre smittevernstiltak, ville vi ikke vært her i dag!
Vi setter så utrolig pris på deg!

Nå i høst har det vært vårt mål å gi mest mulig tilbake til medlemmene våre, først og fremt gjennom å skape (forhåpentligvis 🙂) morsomme og givende arrangementer.

Vi har hatt Olav Tufte på besøk, intimkonsert på senteret, holdt seniordag, gruppetimearrangement som Les Mills release party, dance party, octofitparty, gitt ut magasin, startet diverse kurs og mye mye mer!

Samtidig har vi mer i vente! Vi kan nevne medlemsfest og foredrag med Yngvar Andersen som de mest nærstående arrangement.

I tillegg til alt dette synes vi at det er på sin plass å gi dere også en ytterligere kompensasjon for at vi ikke har vært i stand til å levere det produktet vi ønsker. Se mer om dette i avsnittet lengre ned.

Men la oss nå først og fremst samles igjen og gjøre det vi gleder oss mest over: trene og være sosial!

Vi ses, enten på trening eller på fest🥳!
Irene & Stijn

Fønix Hamar har fylt 5 år og Fønix Brumunddal er 10 år i november! Vi bruker hele dagen på å feire med gruppetime-medley på dagen, både i sal og på spinning, og «fæst» på kvelden. På festen blir det livemusikk med Sonic Debris. Sonic Debris spiller masse gode coverlåter, så her garanterer vi god stemning. Det vil bli muligheter for å kjøpe øl, vin, brus og enkel snacks.

Fønix CC Stadion:
Lørdag, 6.november:
Kl. 10:00: Showspinn og gruppetimemedley
Kl. 20:00: Dørene åpner for medlemsfest
Kl. 21:00: Konsert med Sonic Debris

MELD DEG PÅ HER

Fønix Brumunddal:
Lørdag, 13.november:
Kl. 10:00: Showspinn og gruppetimemedley
Kl. 18:30: Dørene åpner for medlemsfest
Kl. 19:00: Voerspiel med Bernt Torp
Kl. 21:00: Konsert med Sonic Debris

KJØP BILLETT HER

Lørdag 20. november får vi besøk av TV-profilen og kjendistreneren Yngvar Andersen. Fra 2006 var han en markant profil i NRK-programmet Puls, der han ga treningsråd til TV-seerne. I tillegg har Yngvar har gitt ut flere treningsbøker og er en ettertraktet foredragsholder. Yngvar har vært på Fønix før, og høstet stående applaus for sitt foredrag.

Program:
Fønix Brumunddal:
10:00: Foredrag
11:30: Trening med Yngvar

KJØP BILLETT HER

Fønix CC Stadion:
13:00: Foredrag
14:30: Trening med Yngvar

MELD DEG PÅ HER

Starten på året var sterkt preget av pandemien, med varierende nasjonale og lokale tiltak som medførte store ulemper for driften av treningssenteret og deg som medlem. Det var perioder hvor alle eller deler av medlemmene på Fønix ikke kunne komme på trening. Disse periodene ble kompensert for de dette gjaldt i sin helhet. I tillegg har det vært store ulemper utover helt stengte perioder. Etter en samlet vurdering velger vi å kompensere 7 uker trening fram til september, hvor alle nasjonale og lokale tiltak ble opphevet.
Dersom du har blitt medlem i perioden 01.01.2021 – 31.08.2021 vil kompensasjonen din bli forholdsmessig avkortet.

Praktisk rundt kompensasjonen

Det er ikke til å legge skjul på at 2020 og 2021 har vært krevende år for driften av Fønix. Takket være dere som er medlemmer har vi klart oss så langt. Imidlertid er det fremdeles underskudd i driften og vi er ikke helt gjennom dette enda. Vi håper derfor at de fleste har mulighet til å få kompensasjonen lagt til på slutten av medlemskapet. På denne måten vil Fønix fordele tapet over tid, noe som vil lette driften framover.

Dersom du er avhengig av – eller ønsker – å bli kompensert nå, sender du en mail til Geir Atle Evensen (geir@ektetreningsglede.no) innen 15.11.2021.

På denne måten blir alle medlemmer kompensert. Vi håper flest mulig kan være med å ta ut kompensasjonen på slutten av medlemskapet eller som rabatt på PT timer, og at vi sammen skal klare å få Fønix helt gjennom pandemien til en mer normal hverdag. Det er en krevende tid for Fønix, men med dere medlemmene med oss skal vi gjøre alt for å skape mest mulig Ekte Treningsglede framover.