!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.data-privacy-src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '228537580909293'); fbq('track', 'PageView');
Kristel Viigipuu2019-07-29T18:44:46+02:00

Project Description

PERSONLIG TRENER – Trainee

KRISTEL

VIIGIPUU

Utdannelse:

Audentes Sports School, Professional certificate in SportsVocational education School in Business management

Kurs:

10 år som profesjonell atlet i skiskyting – styrketrening, sportspsykologi, ernæring.

Om Kristel:

Jeg elsker idrett og heldigvis er idrett en stor del av livet mitt. Jeg har i 10 år vært profesjonell skiskytter hvor jeg har konkurrert i verdenscup, verdensmesterskap og Olympiske leker.
For meg er idrett en livsstil; det er gøy, det er utfordrende og det gir en god følelse. Å være idrettsutøver har gitt meg kunnskap om effektiv trening, det å opprettholde motivasjon samt å nå målsettinger.
Mitt mål som personlig trener er å tilrettelegge og planlegge din trening slikt at den er tilpasset din hverdag og etter hvert blir en livsstil. Et positivt tankesett er nøkkelen til suksess og en forutsetning for at du skal kunne oppnå dine mål.
Jeg kan hjelpe deg med å optimalisere din fysiske form for ski og løping, korrigere teknikk og gi deg spesifikke styrkeøvelser. Jeg kan tilrettelegge for at du kommer i bedre form, bli sterkere og å gå ned i vekt.

TA KONTAKT
Go to Top