!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.data-privacy-src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '228537580909293'); fbq('track', 'PageView');
Kasper skullerud værnes2021-09-22T14:26:21+02:00

PERSONLIG TRENER – level 1

KASPER

SKULLERUD

VÆRNES

Utdannelse:

Personlig trener gjennom Norges Idrettshøyskole

Kurs:

Kostholdskurs – Norges Idrettshøyskole
Kettlebellkurs – NGKF

Om Kasper:

Jeg har mest erfaring innen utholdenhets- og kondisjonstrening, hvor min hovedinteresse er løping. Om du vil komme i bedre form, oppnå et større overskudd i hverdagen, gå ned i vekt, eller bedre prestasjonen på en spesiell distanse kan jeg med min kompetanse hjelpe deg på veien.

I tillegg til utholdenhetstrening er et av mine interessefelt treningsplanlegging, og sammen kan vi legge en plan som gjør deg bedre i din favorittaktivitet/idrett, og utarbeide et treningsprogram tilpasset din hverdag. Trenger du hjelp med å tilpasse kostholdet etter ditt treningsmål kan jeg også hjelpe deg med det. Uansett om du er i oppstartsfasen og trenger en plan for å komme i gang, eller har holdt på en stund og trenger noen synspunkter på hvordan du kan bli bedre, vil jeg gjøre det jeg kan for å hjelpe deg.

Sammen med meg får du gjennomført effektive og varierte økter som tar deg et skritt nærmere ditt mål, uansett hvilket nivå du er på. En analyse av treningen du gjør i dag sett opp i mot ditt ønskede mål kan være et fint verktøy for å skape fremgang, slik at vi kan sette inn nødvendige tiltak.

Om du er interessert i løping, roing, sykkel, sirkeltrening eller andre utholdenhetsaktiviteter, relevant styrke- og basistrening rettet mot dine mål, eller ønsker å komme i form ved å trene på en variert og morsom måte – ta kontakt med meg!

Mvh
Kasper

Gå til toppen