Kjære Fønix medlem

Vi håper du og dine nærmeste er friske. Vi savner deg veldig og gleder oss til å se deg og alle andre på Fønix igjen ❤️

Vi er ydmyke, takknemlige og utrolig glade for all den støtten vi får fra alle dere som er medlemmer. Tusen takk!

Her kommer viktig informasjon om om veien videre. 

Regjeringen varslet tirsdag lettelser i tiltakene som trådte i kraft 12. mars. Barnehager, skoler, frisører, fysioterapeuter og andre skal gradvis kunne åpne fra 20. april. Treningssentrene er fortsatt stengt på ubestemt tid. Det er varslet ny informasjon fra regjeringen 1. mai. Den gradvise åpningen av andre virksomheter gir grunn til optimisme, og vi håper Fønix åpner i mai.

Krisepakke med kontantstøtte til bedrifter er lansert, men foreløpig er det usikkert om Fønix får nytte av dette. Treningssentre vil ha store tap i lang tid som følge av at det er mange utmeldinger og ingen innmeldinger, samtidig som utsiktene for de neste månedene er usikre.

Fønix opplever en enorm støtte og de aller fleste av medlemmene er med oss gjennom dette.  Det setter vi enormt stor pris på, og det gir oss tro på at vi skal komme oss gjennom denne perioden. De som har sagt opp medlemskapet håper vi kommer tilbake senere 🤞

De fleste har valgt å støtte Fønix den første måneden det er stengt.  Vi har bestemt at vi endrer hvordan vi kompenserer, og du skal nå bestemme hva du vil for den videre perioden det er stengt etter påske:

Vi håper alle har mulighet til å være med å støtte oss litt til, og ber deg gjøre ett av følgende:

 1. Du foretar deg ingenting og det valget du tok sist gjelder til og med 20. april trekket. (Se under hva som skjer i mai dersom det blir videre stengt.)
  • For de som valgte å støtte sitt lokale treningssenter går trekket 20. april for trening i mai som normalt.
  • For de som valgte kompensasjon endrer vi nå dette slik at du får kompensasjonen nå istedenfor i den kalendermåneden du ble medlem. Det betyr at betalingen er frosset og det betales ikke noe den 20. april.
 2. Du ønsker å endre ditt valg for videre stengte dager etter påske og sender en mail til kristine@ektetreningsglede.no innen mandag 13. april.
  • Det vil være en utfordring om mange endrer sitt valg, men ønsker du det sender du bare en mail til Kristine.

Vi har bestemt at alle som lar betalingen gå som normalt også skal bli kompensert. Det vil gjøres slik: 

 • Når medlemskapet avsluttes legges stengt periode til etter at kontrakten normalt ville vært avsluttet.
  • Mange har ytret ønske om å donere sin innbetaling uten å bli kompensert. Det vil bli mulighet for det senere, for de som ønsker det.

Det vil til orientering komme egen informasjon til de som er med på Fønix Functional Fitness, Taekwondo/ Kampsport og brukere av Fønix Skatehall.

Hva skjer om Fønix ikke kan åpne i mai?

 • Alle videre trekk utsettes til vi vet når og evt. hvordan vi kan åpne.
  • Det betyr at trekket 20. mai for trening i juni ikke vil trekkes som normalt med mindre vi vet at det er åpent i hele juni.
 • Dersom det skulle bli videre stengt vil vi vurderer ulike muligheter for hvordan vi skal klare oss videre. Dette kommer vi tilbake til om det blir aktuelt.

Vi vil fortsette å gjøre det vi kan for at dere skal være aktive hjemme. På ONLINE TRENING finner du allerede mye variert innhold. Mer vil komme. Det kjøres LIVE timer og timer i opptak. Timeplanen viser hvilke timer som går. TRIMPOENG ble lansert for bare to dager siden og over 20 turer ble gjennomført allerede i går! 👏 Her er det bare å melde seg på for alle som vil komme seg ut i det fine været. God tur! Kanskje vi ses.

Det vil komme mer informasjon etter påske. Vi skal også oppdatere dere videre gjennom denne perioden på hva vi gjør for at Fønix skal være best mulig når dere om – forhåpentligvis – ikke altfor lenge kan komme på trening ❤️

På vegne av alle ansatte på Fønix ønsker jeg alle en riktig GOD PÅSKE 🐥🐣


Irene Tollefsrud
Senterleder Fønix Brumunddal