VIKTIG INFO

OSLO MOVEMENT FESTIVAL GATHERING 2024
I dag starter Oslo Movement Festival Gathering 2024. Vi ber alle merke seg følgende:

  1. Skate- og parkourhallen er forbeholdt festivalen, og dermed stengt for alle andre.
  2. Kampsportsalene benyttes til innkvartering, og alle kampsport treninger er avlyst resten av uken.
  3. Alle timer i Storesalen og Spinningsalen går som normalt, mens timer i Yogasalen og Lillesalen er flyttet eller avlyst. Sjekk timeplanen for å se om timen går eller er flyttet.
  4. Treningsstudioene er åpne som normalt.
  5. Det vil være mange folk på Fønix, fra mange forskjellige nasjoner. Frokost spises i resepsjonsområdet fram til kl. 11, og det vil til tider være begrenset med sitteplasser.

Arrangementet vil foregå i Mjøsparken og på Fønix. Vi anbefaler de som har lyst til å få med seg noen av aktivitetene og konkurransene i Mjøsparken. Program og informasjon om OMFG 2024 finner dere her: https://oslo-movement.no/omfg-2/

Det er totalt over 400 deltakere fra nærmere 40 nasjoner. Mange av de beste innen parkour og tricking i verden er på festivalen, og flere av de har millioner av følgere på sosiale medier.

GRATIS SOMMERAKTIVITETER MED PARKOUR, SKATEBOARD, SPARKESYKKEL OG BMX
Mandager og tirsdager i uke 26, 31 og 32, fra kl. 9 til 15, er det mulighet for barn og unge til å delta på gratis aktivitetsdager. Informasjon med påmelding legges ut på facebooksidene til Ringsaker Skateklubb og Ringsaker Parkour i løpet av uken.

ARBEID MED NYTT TRENINGSUTSTYR TIRSDAG 18. JUNI
Dersom levering kommer som avtalt vil det bli arbeid med utskifting av treningsutstyr i det store studioet tirsdag i neste uke. Fønix vil være åpent som normalt, men vi gjør alle oppmerksomme på at vil kunne være noe begrenset tilgang i apparat avdelingen når utskiftingen skjer.

Dette er første del av en fornying på Fønix som vil skje i løpet av sommeren. Her er det mye å glede seg til for mange. Mer informasjon vil komme.