Warning: Undefined array key "default_divider_height" in /srv/users/a259/apps/a259/public/wp-content/plugins/fusion-builder/shortcodes/fusion-section-separator.php on line 1120

Fønix Online Coach

Trenger du hjelp til å lage kostholdsprogram og/eller treningsprogram? Nå kan du få ONLINE COACH av Fønix. Våre Personlige Trenere tilbyr nå 3 produkter for deg som ønsker profesjonell hjelp:

Pakke 1:

Kostplan:

 • Gratis konsultasjon med din Personlige Coach før oppstart. Dersom du ikke har mulighet til å komme til Fønix, vil du få tilbud om en nettbasert kartlegging.
 • Tilpasses etter allergier og intoleranser. Mat du ikke liker, tas ikke med i oppskriftene. 
 • Jevnlig nye oppskrifter hver mnd. 
 • Velg selv om du vil skal spise fra 3 til 6 måltider om dagen.
 • Du får oppskriftene i vår trening – og kostholdsapp. 
 • Online oppfølging av Coach hver uke.
 • Minimun 3 mnd. avtale.
 • Kr. 1500,- pr. mnd.

Pakke 2:

Treningsplan:

 • Gratis konsultasjon med din Personlig Coach før oppstart. Dersom du ikke har mulighet til å komme til Fønix, vil du få tilbud om en nettbasert kartlegging.
 • Treningsplan tilpasset deg iht. din treningserfaring og treningsmål
 • Online oppfølging av Coach hver uke.
 • Minimun 3 mnd. avtale.
 • Kr. 1500,- pr. mnd.

Pakke 3:

Kostholdsplan og treningsplan:

 • Minimum 3 mnd. avtale
 • Kr. 2800,- pr. mnd.

Våre Personlige Trenere/Online Coacher

Kristian Aabakken
Kristian AabakkenPersonlig Trener
Utdannelse:
Bachelorgrad i idrettsvitenskap med fordypning i treningsfysiologi og helse

Kurs:
Fordypning i ernæring og fysisk aktivitet i forhold til skader, livsstilsykdommer og eldre.
11 års erfaring som toppidrettsutøver på elite nivå innen lengdeløp skøyter

Om Kristian:
Ifra tidlig alder har idrett vært noe jeg har brent for og har satset totalt 11 år innenfor lengdeløp skøyter. Noen av merittene mine er å ha deltatt både i landskamper og EM for aldersbestemte i junior alder og har vunnet Norgescupen 3 år på rad. Siste året mitt som idrettsutøver startet min interesse for trening, helse og livsstilssykdommer og valgte derfor å ta en bachelorgrad innenfor idrettsvitenskap. Som din personlig trener er jeg opptatt av at vi skal skape lystbetont trening og motivasjon for at du skal kunne nå ditt mål, enten om det er skader eller smerter du sliter med, eller om du ønsker å komme i bedre form.

Anna Elisabet Hrólfsdóttir
Anna Elisabet HrólfsdóttirPersonlig Trener/Fysioterapeut
Utdannelse:
Bachelor i fysioterapi, Høgskolen i Oslo
Bachelor i trening, helse og prestasjon, Norges Idrettshøgskole
Personlig trener, Norges Idrettshøgskole

Kurs & interesser:
Trening fra A til Å, AFPT. Trening og graviditet, AFPT. Redcord/slyngetrening. Sykkelinstruktør, NIH. Trenerkurs friidrett.

Om meg som PT:
Jeg er født og oppvokst på Island hvor jeg har en allsidig idrettsbakgrunn fra friidrett, svømming og fotball. De siste årene har jeg fokusert mest på styrketrening og løping. Jeg løp Berlin Maraton i 2016, og har 12 års erfaring som Personlig Trener. Som PT er jeg opptatt av at treningen skal være variert, morsom og utfordrende, men først og fremst gi mestringsfølelse og resultater. Jeg vil, sammen med deg, utarbeide gode målsettinger og lage en plan som er tilpasset deg og din hverdag, uansett alder og treningsbakgrunn. I tillegg til å motivere og hjelpe deg gjennom treningsøktene, kan jeg som utdannet fysioterapeut tilpasse treningen ved behov.
«Mestring og fremgang kan være det som skal til for at du skal oppleve Ekte Treningsglede»

Hilde Madsen
Hilde MadsenPersonlig Trener
Utdannelse:
Personlig trener AFPT 2015/2016

Kurs:
Sertifisert crosstraining instruktør, Løpeinstruktør

Om Hilde:
Jeg bestemte meg for å bli PT etter jeg selv gikk gjennom en hard livsstilsforandring i 2013. Jeg ønsker å vise alle at det er mulig å få til en god og sunn livsstil, med noen justeringer. Trening skal være både gøy, effektivt og gi resultater, derfor brenner jeg for å se deg lykkes ved at vi sammen setter gode og realistiske mål som vi jobber mot.

Jeg er en forkjemper for at vi trener for god helse både fysisk og mentalt, men er også klar for å hjelpe deg som ønsker å gå ned i vekt, eller jobbe mot tyngre løft. Med riktig mindset og motivasjon fra meg, skal vi få til det DU VIL!

Er du klar for en hverdag med mer livsglede og energi?!

Mathilde Vig
Mathilde VigPersonlig Trener
Utdannelse:
Bachelor i bevegelsesvitenskap, NTNU Trondheim

Kurs:
BASIS, Fallforebyggende trening for eldre. Spinning, step/aerobic og styrketimer.

Om Mathilde:
Jeg har vært aktiv hele livet, og drevet mye med både svømming og ridning. De siste årene har jeg drevet mest med styrketrening og løping, i tillegg til å være Triatlon-trener. Med andre ord en ganske så allsidig bakgrunn!

Ikke før jeg begynte å studere bevegelsesvitenskap skjønte jeg hvor viktig det var med fysisk aktivitet, og hvordan det påvirker alle deler av livet. Det var først når jeg forstod sammenhengen at jeg virkelig kunne glede meg over den fysiske aktiviteten.

For meg er det viktig at det man gjør gir glede og overskudd til andre deler av livet også. Den viktigste treningen man gjør, er den man faktisk velger å gjennomføre, uansett hva det måtte være.

Sammen finner vi din grunn og glede til å være aktiv!

Maria Falk Bentzen
Maria Falk BentzenPersonlig Trener
Utdannelse:
Tar bachelorgrad i idrettsvitenskap ved Høgskolen Innlandet avd. Lillehammer.

Kurs:
Kurs i trening under og etter graviditet fra Inspartum Akademiet.

Om Maria:
Jeg har alltid vært glad i trening og fysisk aktivitet. Min idrettslige bakgrunn er fra håndball, men har i det senere blitt spesielt opptatt av folkehelse.

Dette er grunnen til at jeg vil bli helse- og treningsfysiolog, og nå er i gang med en bachelor i idrettsvitenskap.

Jeg brenner for at alle skal finne ekte treningsglede, uavhengig av alder og utgangspunkt. Jeg vil gjøre det jeg kan for å motivere, variere og tilpasse treningen til deg og ditt hverdagsliv.

Vilde Nordby
Vilde NordbyPersonlig Trener
Utdannelse:
Årsstudium i Idrett, Høgskolen Innlandet Bachelor i Bevegelsesvitenskap, NTNU Master i Exercise Physiology (treningsfysiologi), NTNU

Kurs:
Turnkurs for trenere i Cheerleading, NAIF

Om Vilde:
Fysisk aktivitet og trening er noe jeg har satt pris på gjennom hele livet, både for å bli sterkere, men også for å gi det ekstra lille overskuddet i hverdagen. Jeg tror på at fysisk aktivitet skal være artig og gi mestring – det skal være variert og trenger ikke å begrenses til en type trening.

Jeg, som personlig trener, ønsker å skape trening som er tilgjengelig for alle, uavhengig av nivå eller funksjonsevne. Som din personlige trener ønsker jeg å bidra til et liv hvor fysisk aktivitet og trening blir en del av hverdagen, isteden for noe du føler du er nødt til å gjennomføre.

Du setter målene, både store og små, og jeg skal hjelpe deg på veien dit!