Kjære Fønix medlem

Det er en krevende tid for alle. Vi håper du og dine nærmeste holder dere friske. Nå må alle følge myndighetenes råd, uansett hvor kjedelig det er. Vi gleder oss til å se deg på Fønix når vi kan åpne igjen.

❤️

Vi har tidligere varslet at vi jobber med å løse de økonomiske utfordringene vi nå står ovenfor. Uten inntekter vil ikke Fønix klare seg mange uker. Derfor vil vi oppfordre deg – hvis du kan – til å støtte treningssenteret ditt nå, og velge ett av de to første valgene vi nå gir deg.

Regjeringen har i dag utvidet den stengte perioden til og med 13. april. Vi håper at Fønix kan åpne igjen da. Dersom du har mulighet til å støtte oss i en relativt kort periode ville vi satt umåtelig stor pris det. Vi gjør forøvrig det vi kan i denne perioden med å lage online tilbud og vi skal også sørge for at senteret er så bra som mulig når vi åpner igjen!

Vi ber deg ta stilling til hvordan du ønsker å bli kompensert for den måneden Fønix er vedtatt stengt av myndighetene:

 1. Jeg vil støtte mitt lokale treningssenter og ønsker ikke kompensasjon
  • Tusen takk! Det betyr ekstremt mye for oss og vår evne til å kunne fortsette å gi Ekte Treningsglede! Du trenger ikke å foreta deg noe.
 2. Gi bort 3 måneder trening til en venn
  • Du tar med vennen din, som ikke er Fønix-medlem, på trening når vi åpner.
  • Din venns medlemskap starter når Fønix åpner igjen og løper i 3 måneder. Dersom din venn ønsker å fortsette etter 3 måneder tegnes videre avtale. Det vil da ikke tilkomme noe administrasjonsgebyr, kun den månedlige betaling som gjelder for det medlemskapet din venn velger.
 3. Jeg vil ha kompensasjon for den tiden treningssenteret er stengt
  • Velger du dette alternativet vil du få én betalingsfri måned i samme kalendermåned som du opprinnelig ble medlem i. I praksis betyr det at du, dersom du ble medlem i juni 2016, ikke får noe medlemstrekk i juni 2020. På den måten får du full kompensasjon og Fønix får spredt tapet slikt at vi kommer oss gjennom denne utfordrende perioden.
  • Dersom du sier opp ditt medlemskap før din betalingsfrie måned, vil du få lagt den til etter kontraktens utløp.

Frist for tilbakemelding på denne meldingen er 31.03.2020. Dersom du ikke foretar deg noe takker vi deg for din støtte og vi skal gjøre alt vi kan for å tilby Ekte Treningsglede!