Fønix Treningssenter -
Ekte Treningsglede

- i Hymax bygget i Brumunddal Næringspark.

På Fønix tilbyr vi trening for ALLE, uansett om du aldri har trent før eller har mange års erfaring. Spør oss om hjelp til å komme i gang med treningen – på Fønix har vi dyktige veiledere, personlige trenere og instruktører – ingen spørsmål er dumme! Få hjelp til å sette opp et treningsprogram tilpasset kun deg, eller bli med på våre gruppetimer.

Vi vil gjerne at du som medlem skal få mest mulig ut av ditt medlemskap hos oss, derfor forsøker vi med jevne mellomrom å arrangere ulike aktiviteter litt utenom det "vanlige" for de som ønsker det. Dette kan for eksempel være motivasjonskampanjer, sosiale sammenkomster, maraton, temadager, servering av vafler m.m. Følg med her på vår hjemmeside eller på vår facebookside for å holde deg oppdatert!

Vi vil gjerne at du gir oss tilbakemelding – både ris og ros – dersom det er noe du synes er spesielt bra eller dersom det er noe vi kan og bør bli bedre på. Det viktigste for oss er at du som medlem er fornøyd og at du opplever ekte treningsglede hos oss på Fønix!

For å lese mer om hva vi tilbyr deg som medlem på Fønix Treningssenter, gå inn på Vi tilbyr.

Cart

Thursday, 02 January 2014

Bilder fra senteret

Thursday, 02 January 2014

 


 

© 2013 Fønix Treningssenter. All Rights Reserved.